Κοινωνία

16 Ιουνίου 2024 21:48

Εξαφάνιση 16χρονης από τις Αχαρνές

Διάβασέ μου το...

Ένα ανήλικο κορίτσι εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αχαρνών. Πώς μπορείτε να βοηθήσετε.

Εξαφάνιση 16χρονης από τις Αχαρνές
-

Τις Αρχές κινητοποίησε η εξαφάνιση 16χρονης, από την περιοχή των Αχαρνών. Το "Χαμόγελο του Παιδιού" αναφέρει σε ανακοίνωσή του:

'Στις 14/06/2024, βραδινές ώρες, εξαφανίστηκε από την περιοχή των Αχαρνών η Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ.,16 ετών.

Το Χαμόγελο του Παιδιού ενημερώθηκε σήμερα 16/06/2024 και προχώρησε στη δημοσιοποίηση των στοιχείων της ανήλικης, κατόπιν αιτήματος της οικογένειάς της, καθώς συντρέχουν σοβαροί λόγοι που θέτουν την ζωή της σε κίνδυνο από τρίτα πρόσωπα που πιθανόν εμπλέκονται στην εξαφάνιση της.

Η Κωνσταντίνα-Ειρήνη Ρ,16 ετών, έχει ύψος 1,64 μ., είναι αδύνατη (55 κιλά), και έχει καστανά μαλλιά και καστανά μάτια. Την ημέρα που εξαφανίστηκε φορούσε μπλε φόρμα adidas και λευκή κοντομάνικη μπλούζα".

 Οποιοσδήποτε έχει κάποια πληροφορία, παρακαλείται να επικοινωνήσει τηλεφωνικά με «Το Χαμόγελο του Παιδιού» όλο το 24ωρο, στην «Εθνική Γραμμή για τους Αγνοούμενους Ενήλικες – 1017», σε όλα τα Αστυνομικά Τμήματα της χώρας αλλά και μέσω της εφαρμογής Missing Alert app οπού υπάρχει ζωντανή ενημέρωση για την εξαφάνιση. Μπορείτε να την κατεβάσετε για Android κινητά εδώ και για Apple κινητά εδώ.

Ειδήσεις σήμερα:

Λήμνος: Πέθανε χορεύοντας σε γλέντι

Μέκκα: Δεκάδες νεκροί στο ετήσιο προσκήνυμα

Πυροσβεστική: 34 φωτιές το τελευταίο 24ώρο


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ