Κοινωνία

16 Ιουνίου 2024 18:49

Ωδείο Αθηνών - Συμφωνία των Πρεσπών: Απαγόρευση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας

Διάβασέ μου το...

Για ποιους λόγους απαγόρευσε η Ελληνική Αστυνομία της προγραμματισμένη συγκέντρωση διαμαρτυρίας Παμμακεδονικών Ενώσεων.

Ωδείο Αθηνών - Συμφωνία των Πρεσπών: Απαγόρευση συγκέντρωσης διαμαρτυρίας
-

Σε ανακοίνωσή της η Ελληνική Αστυνομία αναφέρει ότι απαγορεύει την προγραμματισμένη συνάθροιση των μελών της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων».

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρεται ότι «ανακοινώνεται ότι με απόφαση της Διεύθυνσης Αστυνομίας Αθηνών, απαγορεύεται η πραγματοποίηση συνάθροισης η οποία έχει εξαγγελθεί από μέλη της Παγκόσμιας Συνομοσπονδίας Παμμακεδονικών Ενώσεων «Κοινό των Μακεδόνων», γιά την 17-6-2024 και ώρα 16:30, έξω από το Ωδείο Αθηνών (Β. Γεωργίου Β’ αρ. 17-19), όπου θα πραγματοποιηθεί Διεθνές Συνέδριο, καθώς και κάθε συναφής δημόσια υπαίθρια συνάθροιση, από την 06:00’ ώρα της 17-6-2024 έως και την 06:00’ ώρα της 19-6-2024 στην περιοχή που περικλείεται από τις οδούς Ηρώδου Αττικού- Λ. Βασ. Κωνστατντίνου (συμπεριλαμβανομένου και του Παναθηναϊκού Σταδίου) και Λ. Βασ. Σοφίας.

Η ανωτέρω απαγόρευση επιβάλλεται, καθώς εγκυμονείται σοβαρός κίνδυνος για τη δημόσια ασφάλεια, ενώ απειλείται σοβαρά η διατάραξη της κοινωνικοοικονομικής ζωής στη συγκεκριμένη περιοχή, η κυκλοφορία οχημάτων και πεζών, η λειτουργία των υποδομών και των κοινοφελών εγκαταστάσεων του σημείου πραγματοποίησής της».

Ειδήσεις σήμερα:

Euro 2024 - Αμβούργο: Άνδρας απείλησε αστυνομικούς με τσεκούρι και τον πυροβόλησαν (βίντεο)

Κέρκυρα - Μαθράκι: Νεκρός ο τουρίστας που είχε χαθεί

Ενδοοικογενειακή βία: Κρατείται ο γνωστός δικηγόρος που φέρεται να ξυλοκόπησε την σύζυγό του

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ