Κοινωνία

16 Ιουνίου 2024 08:19 Τελευταία ενημέρωση : 16 Ιουνίου 2024 23:56

Δήμαρχος Σικίνου για αγνοούμενες τουρίστριες: Δεν είναι όλα τα μονοπάτια χαρτογραφημένα

Διάβασέ μου το...

Τι είπε στο "Στούντιο με θέα" ο δήμαρχος του νησιού σχετικά με τις πιθανότητες να εγκλωβίστηκαν οι δύο γυναίκες σε σημείο δύσβατο και αόρατο.

Δήμαρχος Σικίνου για αγνοούμενες τουρίστριες: Δεν είναι όλα τα μονοπάτια χαρτογραφημένα
-

Το φόβο ότι οι δύο αγνοούμενες τουρίστριες έχουν εγκλωβιστεί σε σημείο το οποίο δεν είναι εύκολο να είναι ορατό εξαρχής στις έρευνες, εξέφρασε ο δήμαρχος Σικίνου Βασίλης Μαράκης, μιλώντας στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Στούντιο με θέα» και τη Φαίη Μαυραγάνη.

Ο κ. Μαράκης επανέλαβε ότι η μία από τις δύο επισκέπτριες έστειλε από το κινητό της στον ιδιοκτήτη του καταλύματος στο οποίο έμενε, φωτογραφία την Παρασκευή το πρωί, στην οποία φαινόταν να έχει πέσει στο έδαφος, ωστόσο τόνισε ότι μόνο από την αποστολή του μηνύματος αυτού οι αρχές δεν κατόρθωσαν να εντοπίσουν τις συντεταγμένες του σήματος του κινητού, παρά μόνο να συμπεράνουν απλώς ότι κινείτο στην ευρύτερη νότια περιοχή του νησιού.

«Την ημέρα που βγήκαν για πεζοπορία επικρατούσε ακραία ζέστη και σήμερα που ασχολούμαστε με τον εντοπισμό τους, φυσούν δυνατοί άνεμοι», υπογράμμισε ο κ. Μαράκης και συνέχισε λέγοντας: «Κάποια από τα μονοπάτια του νησιού μας είναι χαρτογραφημένα, κάποια άλλα όμως όχι. Δεν γνωρίζουμε καν αν οι δύο πεζοπόροι βγήκαν για περίπατο μαζί ή χώρια. Πάντως χτενίζουμε αδιάκοπα την περιοχή και στις έρευνες συμμετέχουν πυροσβέστες από τη Σύρο, αλλά και εθελοντές».

Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)

Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτες

Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Λιβανικής Χεζμπολά και Ισραήλ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ