Κοινωνία

14 Ιουνίου 2024 11:19

Ηλεία - Μάνα 11χρονης για 37χρονο: Αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον σκότωνα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Η μητέρα της 11χρονης που δολοφονήθηκε στον Πύργο μίλησε με σκληρά λόγια για τον 37χρονο καθ' ομολογία δράστη, στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό».

Ηλεία - Μάνα 11χρονης για 37χρονο: Αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον σκότωνα (βίντεο)
-

"Δεν είναι άνθρωπος. Αν ήταν άνθρωπος η κόρη μου θα ζούσε. Όταν κάποιος κατηγορείται για βιασμό είναι ο χειρότερος άνθρωπος. Γιατί τον αφήσανε ελεύθερο; Αν ήταν μέσα το κοριτσάκι μου θα μου λέγε κοντεύω να τελειώσω το σχολείο"  είπε η μητέρα της 11χρονης Βασιλικής σε συνέντευξη που παραχώρησε στον Γιώργο Λιάγκα και στο «Το Πρωινό».

Η μητέρα της 11χρονης, μίλησε με πολύ σκληρά λόγια για τον 37χρονο θείο της ανήλικης, μη μπορώντας να συγκρατήσει τον θυμό της. "Αν τον έβλεπα μπροστά μου θα τον σκότωνα. Όπως αυτός σκότωσε την κόρη μου θα τον σκότωνα".

Όταν ρωτήθηκε για το αν έχει μιλήσει με την γυναίκα του 37χρονου είπε πως δεν έχει γίνει ακόμη αυτό. "Πως θα με αντικρίσει αυτή η φίλη που πηγαίναμε μαζί σχολείο. Απ’ το ίδιο πιάτο τρώγαμε. Η Βασιλική βάφτισε το παιδάκι της. Τι θα λέει αυτό το παιδί μεθαύριο. Γιατί πέθανε η νονά μου; Τι θα του πουν; Ότι το σκότωσε ο πατέρας του με τον χειρότερο τρόπο".

Αναφορικά με το αν γνώριζε για το παρελθόν του 37χρονου δήλωσε πως δεν γνώριζε τι είχε κάνει. "Πήγαινε στα δικαστήρια και έλεγε "κοντεύω να τελειώσω".

Τόνισε χαρακτηριστικά πως δικαίωση θα νιώσει μόνο αν ο 37χρονος πάθει ότι ακριβώς έκανε στην ανήλικη κόρη της. "Αυτό θέλω σαν μάνα για να αναπαυθεί η ψυχή του κοριτσιού μου".

Είπε πως δεν κοιμάται. "Όπως είναι το παιδί μου έτσι είμαι και εγώ. Πηγαίνω στο νεκροταφείο το μεσημέρι στις 12, πηγαίνω και το απόγευμα. Να του πάω φαγητό, τα πραγματάκια της. Τώρα περιμένω τον δάσκαλο της να του φέρει τους βαθμούς. Σήμερα πήραν τα παιδιά τους βαθμούς. Για μένα ο δάσκαλος της ήταν πατέρας της. Το είχε το κοριτσάκι μου τρία χρόνια. Το όνειρο της τελείωσε στα 11".

Όπως είπε "μπορεί να είμαι φτωχή αλλά είμαι περήφανη για τα παιδιά μου. Η Βασούλα ήταν καλή μαθήτρια. Έπαιρνε 9 και 10 στα μαθήματα".

Ειδήσεις σήμερα:                            

Εξάρχεια: Επεισόδια και τραυματισμοί αστυνομικών

Ηλεία - Δασκάλα 11χρονης: Ήθελε να γίνει γιατρός για να βοηθά

Πολύ υψηλός κίνδυνος πυρκαγιάς την Παρασκευή σε πέντε περιφέρειες (χάρτης)                 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ