Κοινωνία

13 Ιουνίου 2024 23:05

Κρήτη: Πλήρωσε Παλαιστίνιο για να σκοτώσει τη γυναίκα του και έναν Ισραηλινό

Διάβασέ μου το...

Μια απίστευτη ιστορία αποκαλύφθηκε στην Κρήτη, με τους εμπλεκόμενους να κατηγορούνται για σύσταση εγκληματικής οργάνωσης.

Κρήτη: Πλήρωσε Παλαιστίνιο για να σκοτώσει τη γυναίκα του και έναν Ισραηλινό
-

Προθεσμία για απολογηθούν την Παρασκευή (14/6) ζήτησαν και πήραν οι τρεις συλληφθέντες και πιο συγκεκριμένα οι δύο Έλληνες, καθώς και ένας αλλοδαπός ο οποίος συνελήφθη την Τετάρτη, μετά την καταγγελία ότι σχεδίαζαν δολοφονία. Σύμφωνα με τις πληροφορίες και οι τρεις μέχρι τότε θα κρατούνται, ενώ οι ίδιες πηγές αναφέρουν ότι είναι αντιμέτωποι με την κατηγορία της εγκληματικής οργάνωσης.

Πρόκειται για δύο Έλληνες οι οποίοι συνελήφθησαν για όπλα και ναρκωτικά και μετά την καταγγελία που έγινε συνελήφθη ακόμα ένα άτομο το οποίο εργαζόταν μαζί τους. Πρόκειται για έναν άνδρα, σύμφωνα με πληροφορίες αλλοδαπό.

Την Τρίτη αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 43 και 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, απειλής, οπλοκατοχής και ναρκωτικών.

Το απόγευμα της Τρίτης, αστυνομικοί της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας Ρεθύμνου προχώρησαν στην σύλληψη δύο ανδρών, ηλικίας 43 και 41 ετών, οι οποίοι κατηγορούνται για παραβάσεις της νομοθεσίας περί ενδοοικογενειακής βίας, απειλής, οπλοκατοχής και ναρκωτικών.

Κρήτη - συμβόλαιο θανάτου

Στο πλαίσιο της προανάκρισης για υπόθεση ενδοοικογενειακής βίας εναντίον μιας γυναίκας, οι αστυνομικοί πραγματοποίησαν έρευνες στις οικίες των δύο ατόμων, όπου βρήκαν όπλα και ναρκωτικά!

Ωστόσο η υπόθεση έχει αρκετό... ζουμί καθώς όπως αποδείχθηκε, ο... πληρωμένος δολοφόνος με καταγωγή από την Παλαιστίνη, πήγε στην γυναίκα και είπε πως ο άνδρας της, μαζί με κάποιον άλλον, σχεδίαζαν να σκοτώσει εκείνη και τον συνεργάτη του, Ισραηλινής καταγωγής, πιθανότατα για οικονομικά κίνητρα.

Εκείνοι, δηλαδή η γυναίκα και ο Ισραηλινός, πήγαν και κατήγγειλαν όσα τους ανέφερε ο Παλαιστίνιος στην αστυνομία, με την έρευνα των αστυνομικών να αρχίζει και προχώρησαν στην σύλληψη του 43χρονου και 41χρονου, όπου μεταξύ άλλων βρέθηκαν στην κατοχή τους ναρκωτικά και όπλα.

Κρήτη - συμβόλαιο θανάτου

Ο εισαγγελέας θα αποφασίσει τι θα κάνει με όλες τις κατηγορίες.

Στην κατοχή των ανδρών θυμίζουμε βρέθηκαν ένα πιστόλι με γεμιστήρα, έξι φυσίγγια, δεκαπέντε γραμμάρια κάνναβης και ένας αποξηραμένος κορμός δενδρυλλίου κάνναβης

Η προανάκριση για την υπόθεση ενεργείται από την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Ρεθύμνου.

Ειδήσεις σήμερα:

Καύσωνας: Πού σημειώθηκε το ρεκόρ θερμοκρασίας την Πέμπτη

Ανασχηματισμός: Ποιοι φεύγουν και ποιοι “έρχονται” στην κυβέρνηση

Κένυα: Αστυνομικός πυροβολεί δικαστή μέσα στο δικαστήριο (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ