Κοινωνία

11 Ιουνίου 2024 18:09

Τουρκικά ΜΜΕ: Πιο φτηνά για τουρισμό τα ελληνικά νησιά από την Τουρκία (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Βίντεο δημοσιογράφου το οποίο συνέκρινε τις τιμές σε βασικά είδη, έγινε viral και ενεργοποίησε σειρά σχετικών ρεπορτάζ και αναρτήσεων.

Τουρκικά ΜΜΕ: Πιο φτηνά για τουρισμό τα ελληνικά νησιά από την Τουρκία (εικόνες)
-

Το βίντεο του γνωστού Τούρκου δημοσιογράφου Γιλμάζ Οζντίλ στο Χ για τα ελληνικά νησιά αναπαράγεται από Τούρκους πολίτες. Όπως μεταδίδει η ανταποκρίτρια του ΑΝΤ1 στην Τουρκία Άννα Ανδρέου, ο δημοσιογράφος στο βίντεό του, το οποίο έγινε “ανάρπαστο”, ανέφερε: «Αν και το 1 ευρώ ισούται με 35 τουρκικές λίρες, τα ελληνικά νησιά είναι φθηνότερα από την Τουρκία. Το τούρκικο ντόνερ είναι 4 φορές πιο ακριβό από το ντόνερ στα ελληνικά νησιά. Ο τούρκικος καφές είναι φθηνότερος στο ελληνικό νησί. Για όνομα του Θεού, μα είναι δυνατόν αυτό»;

«Οι τιμές στα ελληνικά νησιά είναι καλές. Οι μη φυσιολογικές είναι οι δικές μας».

«Πολλές επιλογές, από τούρκικο καφέ μέχρι κεμπάπ ντόνερ, χάμπεργκερ και θαλασσινά, προσφέρονται προς πώληση σε πιο προσιτές τιμές στην Ελλάδα, παρά τη συναλλαγματική διαφορά των 35 τουρκικών λιρών, σε παραθεριστικά θέρετρα και στις δύο πλευρές του Αιγαίου».

Ακόμη και ο Ραγκίπ Σοϊλού, δημοσιογράφος που πρόσκειται ανοιχτά στην κυβέρνηση, γράφει ότι οι Τούρκοι ανεβάζουν βίντεο για τα ελληνικά νησιά για να δείξουν πόσο πιο φτηνό είναι, το φαγητό εκεί.

Ειδήσεις σήμερα:

Κύπρος: Ανεξέλεγκτη φωτιά στην Πάφο – Εκκενώνονται χωριά (βίντεο)

Σαντορίνη - Παναθηναϊκός: Οπαδός χτύπησε αθλητή με αμαξίδιο (βίντεο)

Ηλεία - 37χρονος: Πρότεινα στην 11χρονη ερωτική συνεύρεση και μετά...

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ