Κοινωνία

22 Μαΐου 2024 06:22 Τελευταία ενημέρωση : 22 Μαΐου 2024 21:29

Κιλκίς - Πατέρας κτηνοτρόφου: Ήθελαν να λιντσάρουν το παιδί μου, όχι να το κλέψουν

Διάβασέ μου το...

Τι λέει στον ΑΝΤ1 ο πατέρας του 54χρονου, ο οποίος πυροβόλησε και σκότωσε έναν άνδρα, από την ομάδα ατόμων που προσπάθησε να εισβάλει στο δωμάτιο του.

Κιλκίς - Πατέρας κτηνοτρόφου: Ήθελαν να λιντσάρουν το παιδί μου, όχι να το κλέψουν
-

«Δεν είχε καμία σχέση με ασέλγεια σε ανήλικη για την οποία φέρονται να τον κατηγορούν από την οικογένεια των ατόμων που πήγαν στην κτηνοτροφική μονάδα του», είπε ο πατέρας του άνδρα που πυροβόλησε και σκότωσε έναν από την ομάδα των δύο ενηλίκων και δύο ανήλικων οι οποίοι, την νύχτα της Δευτέρας, προσπάθησαν να εισβάλλουν στο δωμάτιο στο οποίο διέμενε, στην μονάδα που διατηρεί ο κτηνοτρόφος.

Μιλώντας στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο πατέρας του δράστη, ο οποίος συνελήφθη, είπε ότι ένα απο τα άτομα που πήγαν για να επιτεθούν στον γιό του, είχε δουλέψει λίγες ημέρες για εκείνον, όμως η συνεργασία τους δεν συνεχίστηκε, αποδίδοντας σε αυτό την αιτία για την προσπάθεια διάρρηξης, με τελικό στόχο τον ξυλοδαρμό του άνδρα που πυροβόλησε, όπως υποστηρίζει ο ίδιος, ενώ βρισκόταν σε άμυνα.

«Το κίνητρο τους δεν ήταν η διάρρηξη. Πήγαν να λιντσάρουν το παιδί, δεν πήγαν να το κλέψουν. Έτσι είναι το κλέψιμο; Πήγαν να το λιντσάρουν, επειδή δεν έμεινε στην δουλειά ο ένας απο αυτούς», είπε ο πατέρας του κτηνοτρόφου.

Ερωτηθείς από τον Γιώργο Παπαδάκη και την Μαρία Αναστασοπούλου αν συνομίλησε με τον γιό του, σε βάρος του οποίου έχει ασκηθεί ποινική δίωξη για τον θάνατο του 38χρονου, είπε «Μίλησα με το παιδί μου και μου είπε “μπαμπά, πυροβόλησα κάποιον, δεν ξέρω αν πέθανε”».

Τόσο ο 54χρονος κτηνοτρόφος όσο και οι τρεις που κατηγορούνται για απόπειρα ληστείας οδηγήθηκαν στο Αστυνομικό Μέγαρο του Κιλκίς και απο εκεί στα δικαστήρια, όπου τους ασκήθηκαν διώξεις και παραπέμφθηκαν σε ανακριτή.


Ειδήσεις σήμερα:

Νέος Μαρμαράς: άνδρας ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα

Conference League: Όλα τα μέτρα για τον τελικό

10ετες ομόλογο: Γιατί η Ελλάδα βγαίνει στις αγορές την Τετάρτη

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ