Κοινωνία

25 Μαρτίου 2024 07:58

25η Μαρτίου - Πειραιάς: Επισκέψιμα τρία πλοία του ΠΝ

Διάβασέ μου το...

Ποιες ώρες θα είναι εφικτή η επίσκεψη μικρών και μεγάλων στα τρία πλοία του Πολεμικού Ναυτικού, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων για την επέτειο της 25ης Μαρτίου.

25η Μαρτίου - Πειραιάς: Επισκέψιμα τρία πλοία του ΠΝ
-

Τρία πλοία του Στόλου βρίσκονται στο λιμάνι του Πειραιά (ΟΛΠ) προκειμένου να δοθεί η δυνατότητα στο κοινό να τα επισκεφθεί, με την ευκαιρία του εορτασμού της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Πρόκειται για τη φρεγάτα ΛΗΜΝΟΣ, το υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ και την πυραυλάκατο ΔΑΝΙΟΛΟΣ.

Οι ώρες του επισκεπτηρίου για σήμερα Δευτέρα 25 Μαρτίου, από 09:00 π.μ. έως 17:00 μ.μ..

Από το ΓΕΝ επισημαίνεται ότι η επιβίβαση στο υποβρύχιο ΠΑΠΑΝΙΚΟΛΗΣ δεν επιτρέπεται σε παιδιά ηλικίας κάτω των δώδεκα ετών.

200 - 25η Μαρτίου - κανονιοβολισμοί - Λυκαβηττός

Οι εθιμοτυπικοί 21 κανονιοβολισμοί στον Λυκαβηττό έδωσαν στο εναρκτήριο λάκτισμα για τις εκδηλώσεις στην Αθήνα για τον εορτασμό της εθνικής επετείου της 25ης Μαρτίου 1821.

Ο πρώτος κανονιοβολισμός "έπεσε" στις 6:20 το πρωί, από το πυροβολείο του Λυκαβηττού για να ακολουθήσουν άλλοι 20 κανονιοβολισμοί, όπως προβλέπει το πρωτόκολλο για να τιμηθεί η ιστορική επέτειος.

Στο πρόγραμμα ακολουθεί η επίσημη έπαρση της Εθνικής Σημαίας στον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, στις 10:00 η επίσημη δοξολογία στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αθηνών παρουσία της Προέδρου της Δημοκρατίας.

Ακολούθως η Κατερίνα Σακελλαροπούλου θα καταθέσει στεφάνι στο Μνημείο του Αγνώστου Στρατιώτη και στη συνέχεια θα παρακολουθήσει την παρέλαση τμημάτων των Ενόπλων Δυνάμεων και των Σωμάτων Ασφαλείας, η έναρξη της οποίας προγραμματίστηκε για τις 11:00 το πρωί.

Ειδήσεις σήμερα:

Κηφισιά: Φονική φωτιά σε διαμέρισμα

ΗΠΑ: Πούμα σκότωσε 21χρονο

25η Μαρτίου - Παρέλαση: Κλειστοί δρόμοι και αλλαγές στα Μέσα Μεταφοράς