Κοινωνία

24 Μαρτίου 2023 16:42

Χαλκιδική: πού εντοπίστηκε η μητέρα που είχε έξαφανιστεί με την κόρη της

Διάβασέ μου το...

Έδωσε σημεία ζωής η 26χρονη μητέρα που είχε εξαφανιστεί με την ανήλικη κόρη της.

Χαλκιδική: πού εντοπίστηκε η μητέρα που είχε έξαφανιστεί με την κόρη της
-

Του Βαγγέλη Κοκολάκου

Εντοπίστηκε η 26χρονη μητέρα και η τρίχρονη κόρη της, τα ίχνη των οποίων χάθηκαν το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης, από τη Νικήτη Χαλκιδικής.

Επιβεβαιώθηκαν οι εκτιμήσεις των αστυνομικών που χειρίστηκαν την υπόθεση. Η 26χρονη Ελληνογαλλίδα παρουσιάστηκε μόνη της στη Γαλλική Αστυνομία, κάτι που επιβεβαιώνεται από τις ελληνικές Αρχές, οι οποίες συνεργάστηκαν με τις γαλλικές για την υπόθεση. Μάλιστα, φέρεται να επικοινώνησε και η ίδια με το Αστυνομικό Τμήμα Νικήτης, το οποίο διεξήγαγε έρευνα για τον εντοπισμό τους.

Φέρεται να είπε στο τηλεφώνημα ότι τόσο η ίδια όσο και η κόρη της είναι καλά στην υγεία τους και βρίσκονται στην Γαλλία, με τον παππού του παιδιού.

Η 26χρονη έφυγε την περασμένη Τρίτη από το σπίτι όπου συζούσε με τον 32χρονο σύντροφο και πατέρα τους παιδιού της, στη Νικήτη της Χαλκιδικής.

Ο 32χρονος μετέβη την Τετάρτη στο Αστυνομικό Τμήμα Νικήτης όπου και δήλωσε την εξαφάνισή τους. Την Πέμπτη, κατέθεσε έγκλιση για αρπαγή ανηλίκου, η οποία είναι υπό εξέταση από τον αρμόδιο Εισαγγελέα.

Ειδήσεις σήμερα:

Προπονητής Ταε Κβον Ντο - Βιασμοί ανηλίκων: Το βαρύ κατηγορητήριο και οι έρευνες

Φωτιά στη Νέα Σμύρνη: Ένας τραυματίας, απεγκλωβισμοί και καταγγελίες για εμπρησμό (εικόνες)

Euro 2024: Η Εθνική ξεκινά το... ταξίδι κόντρα στο Γιβραλτάρ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ