Κοινωνία

17 Μαρτίου 2023 07:15 Τελευταία ενημέρωση : 17 Μαρτίου 2023 12:16

Τραγωδία στα Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή ο επιθεωρητής και δυο σταθμάρχες

Διάβασέ μου το...

Προθεσμία για να απολογηθεί πήρε ο σταθμάρχης που έφυγε πριν τη λήξη της βάρδιας.

Τραγωδία στα Τέμπη: Στον εφέτη ανακριτή ο επιθεωρητής και δυο σταθμάρχες
-

 

Άλλα τρία πρόσωπα, σε βάρος των οποίων έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για το δυστύχημα στα Τέμπη, περνούν σήμερα, το κατώφλι του δικαστικού Μεγάρου Λάρισας.

Ενώπιον του ειδικού εφέτη ανακριτή που έχει αναλάβει την υπόθεση βρίσκονται ο επιθεωρητής του ΟΣΕ, που έβγαζε τις βάρδιες, στο σταθμαρχείο Λάρισας, αλλά και δύο σταθμάρχες, ένας έμπειρος και ένας συμβασιούχος, που και οι δύο φέρονται εκείνο το βράδυ να έφυγαν νωρίτερα από τις θέσεις τους. 

Ο έμπειρος σταθμάρχης ζήτησε και πήρε προθεσμία από τον ειδικό εφέτη ανακριτή για την άλλη Παρασκευή προκειμένου να απολογηθεί. 

Και στους τρεις έχουν ασκηθεί διώξεις, για διατάραξη συγκοινωνιών,  σε βαθμό κακουργήματος,  ανθρωποκτονία από αμέλεια και πρόκληση σωματικών βλαβών από αμέλεια, σε βαθμό πλημμελήματος.

Την ίδια ώρα, σχεδόν απομονωμένος παραμένει στις φυλακές της Λάρισας ο Σταθμάρχης βάρδιας, καθώς σύμφωνα με πληροφορίες, τον επισκέπτονται η σύζυγος και οι δικηγόροι του, τα μόνα άτομα που έχει δει όλες αυτές τις ημέρες, ενώ ο ίδιος προτιμά να μην έρχεται σε επαφή με άλλους κρατούμενους, προκειμένου να μην συζητά με κανέναν για το τραγικό δυστύχημα των Τεμπών.

Ειδήσεις σήμερα: 

Αντιδράσεις και έρευνα από την ΓΑΔΑ για το περιστατικό με τον γερανό της ΕΛΑΣ (βίντεο)

ΟΗΕ: Ο Δένδιας εγκαινίασε την επίσημη εκστρατεία για την ελληνική υποψηφιότητα στο Συμβούλιο Ασφαλείας

Conference League: οπαδός της Σίβασπορ έσπασε την μύτη ποδοσφαιριστή (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ