Κοινωνία

22 Οκτωβρίου 2019 16:14

Γαντζώθηκε στο καπό αυτοκινήτου για να σταματήσει τους ληστές (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου που έπεσε θύμα ληστείας, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις δραματικές στιγμές που έζησε.

Γαντζώθηκε στο καπό αυτοκινήτου για να σταματήσει τους ληστές (βίντεο)
-

Αποφασισμένος να σταματήσει με κάθε τρόπο τους ληστές που «χτύπησαν» το συνεργείο του, εμφανίστηκε ο ιδιοκτήτης του.

Όταν είδε του δυο δράστες να κλέβουν μπαταρίες από ένα όχημα έτρεξε να τους προλάβει κι όταν αυτοί προσπάθησαν να διαφύγουν με το αυτοκίνητο που χρησιμοποίησαν για τη ληστεία, δεν δίστασε να γαντζωθεί από το παρμπρίζ του.

Ο ιδιοκτήτης του συνεργείου στον Ασπρόπυργο, μίλησε στον ΑΝΤ1 για τις δραματικές στιγμές που έζησε όταν οι ληστές συνέχισαν την πορεία τους με τον ίδιο να παραμένει πάνω στο καπό του αυτοκινήτου τους για 300 μέτρα.

«Ο οδηγός άρχισε να κάνει ελιγμούς, σπινιάριζε. Έκανε κάτι ελιγμούς, άνοιγε τους καθαριστήρες να φύγουν τα χέρια μου από πάνω. Έφυγε το ρολόι μου και λέω Παναγία μου τώρα εδώ τελειώσαμε θα πεθάνω δεν μπορεί να γίνει κάτι άλλο.

Και εν κινήσει μπόρεσα και πήδηξα στα πλάγια, να μην χτυπήσω, για το κεφάλι μου. Έτρεχα από εδώ, έτρεχα από εκεί, βρέθηκα στο αντίθετο ρεύμα ευτυχώς που δεν ερχόταν κάποιο αυτοκίνητο να με πατήσει εν τω μεταξύ δεν έλεγξε καθόλου το δρόμο. Έπαθα ρήξη μηνίσκου από το τράνταγμα. Χτύπαγα το χέρι μου στο παρμπρίζ», είπε χαρακτηριστικά ο ιδιοκτήτης του συνεργείου που δεν ήταν η πρώτη φορά που έπεσε θύμα ληστείας.

Σύμφωνα με πληροφορίες ένας από τους δράστες έχει συλληφθεί ενώ αναζητείται ο συνεργός του. Στην ίδια περιοχή λίγο μετά τα μεσάνυχτα πέντε άτομα χτύπησαν τον οδηγό φορτηγού το οποίο έκλεψαν και στη συνέχεια εγκατέλειψαν σε κοντινό σημείο.