Κοινωνία

09 Οκτωβρίου 2019 16:53 Τελευταία ενημέρωση : 09 Οκτωβρίου 2019 21:52

Δραπετσώνα: Δύο νεκροί από την πτώση ΙΧ στο λιμάνι

Διάβασέ μου το...

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την μητέρα και τον αδελφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου. Σε βάθος δεκάδων μέτρων βρέθηκε το αυτοκίνητο.

Δραπετσώνα: Δύο νεκροί από την πτώση ΙΧ στο λιμάνι

Σε τραγωδία κατέληξε η πτώση αυτοκινήτου στο λιμάνι της Δραπετσώνας, η οποία σήμανε συναγερμό στο Λιμενικό, γύρω στις 12:00 της Τετάρτης.

Δύτες της Μονάδας Υποβρυχίων Αποστολών εντόπισαν σε βάθος 32 μέτρων το αυτοκίνητο, το οποίοο με την βοήθεια γερανού ανασύρθηκε, μαζί με δύο σορούς, της γυναίκας που το οδηγούσε και ενός άνδρα, ο οποίος καθόταν στην θέση του συνοδηγού.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι πρόκειται για την μητέρα και τον αδελφό του εκδότη Παναγιώτη Μαυρίκου, ο οποίος είχε βρει τραγικό θάνατο τον 2016, όταν ξέσπασε πυρκαγιά στο αυτοκίνητο του, εν κινήσει στην Αττική Οδό.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι ο αδελφός του εκδότη αντιμετώπιζε απο χρόνια σοβαρά προβλήματα υγείας, ενώ τόσο εκείνος όσο και η μητέρα του αντιμετώπιζαν σοβαρά οικονομικά προβλήματα, όπως αναφέρει ο συνήγορος του Παναγιώτη Μαυρίκου, Αλέξης Κούγιας. 

Όπως ανέφερε αυτόπτης μάρτυρας, το αυτοκίνητο ανέπτυξε μεγάλη ταχύτητα, γεγονός που δεν επέτρεψε σε κάποιον να αντιδράσει. Εκτίμησε ότι το όχημα εκινείτο με πάνω από 100 χλμ την ώρα. Άλλες μαρτυρίες αναφέρουν ότι η οδηγός «κόλλησε» πίσω από φορτηγό, προκειμένου να περάσει μαζί του τις μπάρες και να μπει στον χώρο, όπου απαγορεύεται η πρόσβαση στο ευρύ κοινό, και στην συνέχεια έπεσε στην θάλασσα με ταχύτητα.

Πληροφορίες αναφέρουν ότι εκτός απο το ένα σκυλί το οποίο βρισκόταν στο αυτοκίνητο και κατόρθωσε να βγει στην επιφάνεια της θάλασσας και να σωθεί, στο όχημα υπήρχε κι άλλο ένα σκυλάκι.