Παιδεία-Θρησκεία

29 Οκτωβρίου 2016 23:59

2ος Μαθητικός Διαγωνισμός: “Τα εκθέματα του μουσείου μέσα από τα μάτια των μαθητών”

Text to Speech

Πρόσκληση και πληροφορίες για συμμετοχή στο μαθητικό διαγωνισμό "Στα χνάρια της ιστορίας των ιατρικών επιστημών" που διοργανώνει το Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών.

2ος Μαθητικός Διαγωνισμός: “Τα εκθέματα του μουσείου μέσα από τα μάτια των μαθητών”

Για το ακαδημαϊκό έτος 2016-2017, το Μουσείο Ιστορίας Πανεπιστημίου Αθηνών (ΜΙΠΑ) διοργανώνει σε συνεργασία με τα Μουσεία της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου Αθηνών: Εγκληματολογικό Μουσείο, Μουσείο Ανατομίας, Ανθρωπολογικό Μουσείο, Μουσείο Φαρμακολογίας, τον 2ο Μαθητικό Διαγωνισμό «Τα εκθέματα του Μουσείου μέσα από τα μάτια των μαθητών με τίτλο "Στα χνάρια της ιστορίας των ιατρικών επιστημών"».

Ο 2ος Μαθητικός Διαγωνισμός εντάσσεται στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό των εκατόν ογδόντα χρόνων από την ίδρυση του Πανεπιστημίου Αθηνών (1837-2017).

Ο διαγωνισμός αποτελεί συμμετοχική δράση του ΜΙΠΑ με στόχο την διεύρυνση του νεανικού του κοινού, στο πλαίσιο της ευρύτερης κοινωνικής προσφοράς του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών.

Το ΕΚΠΑ καλεί όλους τους μαθητές της δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης να λάβουν μέρος στον διαγωνισμό και να αποκτήσουν μια μοναδική μουσειακή εμπειρία.

Για περισσότερες πληροφορίες (προκήρυξη, δελτίο συμμετοχής) παρακαλούμε επισκεφτείτε την ιστοσελίδα μας http://www.historymuseum.uoa.gr/ ή επικοινωνήστε με το ΜΙΠΑ στο τηλέφωνο 2103689506 (κα Φαίη Τσίτου) ή ηλεκτρονικά ftsitou@uoa.gr

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO