Πολιτική

19 Οκτωβρίου 2024 10:51 Τελευταία ενημέρωση : 19 Οκτωβρίου 2024 21:13

Δούκας στον ΑΝΤ1: Για τον γάμο δεν έχω κάνει πολλά, την Δευτέρα θα είμαι στο Δημαρχείο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Λίγες ώρες πριν παντρευτεί την εκλεκτή της καρδιάς του, στην Θήβα, ο Δήμαρχος Αθηναίων μιλά για τις προετοιμασίες, το γλέντι και την... άμεση επιστροφή στα καθήκοντα του.

Δούκας στον ΑΝΤ1: Για τον γάμο δεν έχω κάνει πολλά, την Δευτέρα θα είμαι στο Δημαρχείο (βίντεο)
-

Στον ΑΝΤ1 και στην εκπομπή «Weekenders» μίλησε λίγες ώρες πριν από τον γάμο του στην Θήβα, με την Γεωργία Πολιτάνου, ο Δήμαρχος Αθηναίων αναφέρθηκε στην τελετή και στο γλέντι που θα ακολουθήσει, αλλά και στις υποχρεώσεις που τρέχουν στον Δήμο Αθηναίων, λόγω των οποίων θα πρέπει απο το πρωί της Δευτέρας να επιστρέψει στα καθήκοντα του.

«Δεν έχω κάνει πολλά για τον γάμο, έχει ασχοληθεί κυρίως η Γεωργία, θα πάνε όλα περίφημα», είπε στον ΑΝΤ1 ο Χάρης Δούκας, ο οποίος λίγα λεπτά νωρίτερα είχε κάνει την τελευταία πρόβα στο γιλέκο του γαμπριάτικου κοστουμιού του. Όταν ρωτήθηκε για αυτό, αρκέστηκε να πει ότι «Το κοστούμι ειναι ωραία επιλογή».

«Έχω λίγο άγχος, αλλά κυρίως έχω πολλή μεγάλη χαρά», παραδέχθηκε λίγες ώρες πριν από την τελετή ο Δήμαρχος Αθηναίων.

Ο γάμος θα γίνει στον Ιερό Ναό του Αγίου Ιωάννη του Καλοκτένη, πολιούχου της Θήβας, που βρίσκεται στην κεντρική πλατεία της πόλης. Ο Χάρης Δούκας είπε σχετικώς ότι «Η νύφη είναι από εκεί για αυτό, θα γίνει παραδοσιακά, με γλέντι παραδοσιακό».

«Θα παντρευτούμε, όλα καλά να πάνε και την Κυριακή το απόγευμα θα είμαστε πάλι εδώ, γιατί την Δευτέρα έχουμε Δημαρχιακή Επιτροπή και πρέπει να προετοιμαστούμε», αποκάλυψε ο Χάρης Δούκας, με το γαμήλιο ταξίδι να αναβάλλεται για λίγο αργότερα, όπως αναφέρθηκε από τους παρουσιαστές της εκπομπής και δη για την περίοδο των Χριστουγέννων.


Ειδήσεις σήμερα:

Τζορτζ Μπάλντοκ: Συγκίνηση στο “αντίο” από Σέφιλντ και Λιντς (εικόνες)

Θάνατος Σινουάρ: Χαμάς και Ιράν ορκίζονται για συνέχιση των μαχών

Συντάξεις Νοεμβρίου: Πότε καταβάλλονται για μισθωτούς και μη μισθωτούς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ