Πολιτική

15 Οκτωβρίου 2024 14:03 Τελευταία ενημέρωση : 15 Οκτωβρίου 2024 20:42

ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Τα σχέδια για νέους ρόλους και ριζικές αλλαγές στο κόμμα

Διάβασέ μου το...

Τα πρόσωπα που φαίνεται πως θα πρωταγωνιστήσουν στην νέα σύνθεση του ΠΑΣΟΚ, την οποία σχεδιάζει ο Νίκος Ανδρουλάκης, που πραγματοποιεί διαδοχικές επαφές με συνεργάτες τους.

ΠΑΣΟΚ - Ανδρουλάκης: Τα σχέδια για νέους ρόλους και ριζικές αλλαγές στο κόμμα
-

Του Γιώργου Γρηγοριάδη

Διαδοχικές επαφές με τους στενούς συνεργάτες του έχει ο Νίκος Ανδρουλάκης, προκειμένου να προχωρήσουν άμεσα οι ριζικές αλλαγές στο ΠΑΣΟΚ.

Ο αναβαπτισμένος πρόεδρος του κόμματος, προσανατολίζεται στο να δώσει διακριτούς ρόλους στην Άννα Διαμαντοπούλου και τον Παύλο Γερουλάνο, για τον οποίον φημολογείται ότι μπορεί να αναλάβει καθήκοντα αντιπροέδρου.

ΠΑΣΟΚ - Κάρτες δελτίο ΑΝΤ1

O Νίκος Ανδρουλάκης προχωρά από σήμερα σε συσκέψεις με στενούς του συνεργάτες ώστε σύντομα να ξεκινήσουν ριζικές αλλαγές στο κόμμα με στόχο να εκπέμψει ένα πιο σαφές μήνυμα σε επίπεδο κυβερνησιμότητας. Χθες ο επανεκλεγείς πρόεδρος επιτέθηκε στην κυβέρνηση για την οικονομική πολιτική της κατά τη διάρκεια εκδήλωσης του επαγγελματικού επιμελητηρίου Αθηνών.

«Παρά τον πακτωλό του Ταμείου Ανάκαμψης η ανάπτυξη της χώρας είναι αναιμική και μόλις ολοκληρωθεί το πρόγραμμα, το ταμείο αυτό, τα πράγματα θα δυσκολέψουν, αυτή είναι η πραγματικότητα», δήλωσε ο Νίκος Ανδρουλάκης.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο αναβαπτισμένος αρχηγός θα δώσει διακριτούς ρόλους σε Άννα Διαμαντοπούλου και Παύλο Γερουλάνο ο οποίος θα διατηρήσει τα ηνία του Τομέα Οικονομίας και Ανάπτυξης ακούγεται ότι μπορεί να αναλάβει ρόλο αντιπροέδρου.

ΠΑΣΟΚ - Κάρτες δελτίο ΑΝΤ1

«Αντιπρόεδρος στο ΠΑΣΟΚ καταστατικά δεν υπάρχει αυτήν τη στιγμή, δεν το ξέρω, θα μιλήσω μαζί του, δεν ξέρω τι έχει στο μυαλό του, δεν μπορώ να σχολιάσω αν δεν κάνω πρώτη τη συζήτηση μαζί του», δήλωσε ο Παύλος Γερουλάνος στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα».

Φαβορί για να αναλάβουν καθήκοντα κοινοβουλευτικού εκπροσώπου φαίνεται πως είναι Παύλος Χρηστίδης, Παναγιώτης Δουδωνής και Δημήτρης Μάντζος, ενώ γραμματέας της Κοινοβουλευτικής Ομάδας ακούγεται ότι θα οριστεί η Μιλένα Αποστολάκη. Τον πολιτικό σχεδιασμό του κόμματος ενδέχεται να αναλάβει ο Λευτέρης Καρχιμάκης.

ΠΑΣΟΚ - Κάρτες δελτίο ΑΝΤ1

ΠΑΣΟΚ - Κάρτες δελτίο ΑΝΤ1

Όπως είπε ο Παύλος Γερουλάνος, «η πρώτη μας προτεραιότητα είναι να συγκροτηθούμε με ένα τρόπο τέτοιο που να αρχίσει να βλέπει η κοινωνία στο ΠΑΣΟΚ την προοπτική μιας αλλαγής στην εξουσία».

ΠΑΣΟΚ - Κάρτες δελτίο ΑΝΤ1

Πληροφορίες από τη Χαριλάου Τρικούπη αναφέρουν ότι θα δημιουργηθεί ενιαίο πολιτικό κέντρο που θα αντικαταστήσει τον πρωινό καφέ.

Ειδήσεις σήμερα:

ΠΑΣΟΚ - Γερουλάνος: Ο Ανδρουλάκης έχει καταλάβει κάποια από όσα του καταλογίζουν (βίντεο)

Η Τεχνητή Νοημοσύνη “καταλαμβάνει” το διαδίκτυο

Λίβανος: Σφυροκόπημα του Ισραήλ, που καλεί τους Κυανόκρανους να φύγουν από τα σύνορα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ