Πολιτική

Σήμερα14:48 Τελευταία ενημέρωση : Σήμερα15:11

Βουλή: Αγιασμός για την νέα κοινοβουλευτική περιόδο (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Ο αγιασμός τελέστηκε, παρουσία του Κυριάκου Μητσοτάκη, από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος, ο οποίος συνοδευόταν από μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου.

Βουλή: Αγιασμός για την νέα κοινοβουλευτική περιόδο (εικόνες)
-

Παρουσία του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη, προέδρων Κοινοβουλευτικών Ομάδων, υπουργών και βουλευτών πραγματοποιήθηκε ο καθιερωμένος αγιασμός για την έναρξη των εργασιών της Β' Συνόδου της Κ' Κοινοβουλευτικής Περιόδου της Βουλής των Ελλήνων.

Ο αγιασμός τελέστηκε από τον Αρχιεπίσκοπο Αθηνών και Πάσης Ελλάδος και από μέλη της Διαρκούς Ιεράς Συνόδου. Ο Αρχιεπίσκοπος ευχήθηκε σε όλα τα μέλη του Κοινοβουλίου «καλή δύναμη, υγεία, καλή εργασία προς την πορεία όλων μας. Πορεία δυνατή, πορεία αγάπης και κυρίως πορεία ελπίδας».

Αγιασμός - Βουλή

Αγιασμός - Βουλή

Ο πρόεδρος της Βουλής Κωνσταντίνος Τασούλας, νωρίτερα, κατά την έναρξη της συνεδρίασης, ανέγνωσε στο Σώμα το Προεδρικό Διάταγμα της λήξης των εργασιών της Α' Συνόδου.

Στην τελετή του αγιασμού παραβρέθηκαν ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητοστάκης, οι πρόεδροι των Κοινοβουλευτικών Ομάδων Νίκος Παππάς (ΣΥΡΙΖΑ), Νίκος Ανδρουλάκης (ΠΑΣΟΚ), Αλέξης Χαρίτσης (Νέα Αριστερά), Δημήτρης Νατσιός («Νίκη»), Ζωή Κωνσταντοπούλου (Πλεύση Ελευθερίας), Βασίλης Στίγκας («Σπαρτιάτες»).

Αγιασμός - Βουλή

Στα υπουργικά έδρανα παρόντες ήταν ο υπουργός Εσωτερικών Θεόδωρος Λιβάνιος, ο υπουργός Επικρατείας Μάκης Βορίδης, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Θεόδωρος Σκυλακάκης, ο υπουργός Ανάπτυξης Τάκης Θεοδωρικάκος.

Στη συνέχεια, σύμφωνα με την Ημερήσια Διάταξη, θα ακολουθήσει η αναλογική εκλογή κοσμητόρων και γραμματέων, όπως ορίζουν τα άρθρα 6 και 8 του Κανονισμού της Βουλής.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Ο Δούκας ζητά debate με Ανδρουλάκη

Βία ανηλίκων – Δημογλίδου: Οι γονείς μπορούν να ζητήσουν βοήθεια

ΝΒΑ: Ο Λεμπρόν και Μπρόνι Τζέιμς έπαιξαν μαζί (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ