Πολιτική

Σήμερα09:31

ΠΑΣΟΚ - Κωνσταντινόπουλος: Ο Χάρης Δούκας κάνει “γκελ” στον κόσμο (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ μίλησε στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για την επόμενη ημέρα του α’ γύρου των εσωκομματικών εκλογών.

ΠΑΣΟΚ - Κωνσταντινόπουλος: Ο Χάρης Δούκας κάνει “γκελ” στον κόσμο (βίντεο)
-

«Επιβεβαιώθηκε ότι ήταν επιβεβλημένη αυτή η διαδικασία. Το βέβαιο είναι ότι έλεγαν και οι πέντε υποψήφιοι ότι, χρειάζεται αλλαγή στο ΠΑΣΟΚ», επεσήμανε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» για το αποτέλεσμα της χθεσινής ψηφοφορίας για την ηγεσία του ΠΑΣΟΚ.

Ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ τόνισε ότι, «ο κάθε υποψήφιος με τον δικό του τρόπο έλεγε πως το ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη έχει «ταβανιάσει» και χρειάζεται αλλαγή ηγεσίας».

«Το 50% πλην του κ.Δούκα είναι εκτός. Το ζητούμενο την επόμενη ημέρα είναι και το ερώτημα με τους 150.000 αν ‘θα πάμε σε μία από τα ίδια;’ ή θα ‘δώσουμε την ευκαιρία να δοκιμάσουμε κάτι άλλο’, είπε για το διακύβευμα της κάλπης του β’ γύρου.

 Όσο αφορά το ποσοστό του Χάρη Δούκα στην Αθήνα – όπου αναδείχθηκε τρίτος σε ψήφους – ο βουλευτής του ΠΑΣΟΚ απάντησε πως, «από τη μέρα που εμφανίστηκε στην πολιτική σκηνή ο Δούκας, υπήρξε μια μεγάλη πίεση, ακόμα και από την κυβέρνηση. Να σας πω ακόμα πως, ο κ. Γερουλάνος είναι βουλευτής Α’ Αθηνών, η κ.Διαμαντοπούλου ήταν. Σε αυτό το κέντρο που υπήρξε μία μεγάλη πίεση, η επικαιρότητα ήταν ‘γιατί δήμαρχος και πρόεδρος’ όμως σίγουρα δεν λέμε ποιος θα είναι δήμαρχος, αλλά πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ».

Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος - Καλημέρα Ελλάδα

Και επανέλαβε για τον β’ γύρο πως «ξέρουμε τον Νίκο Ανδρουλάκη, η αλλαγή ηγεσίας ήταν το κύριο αίτημα. Ο κ.Δούκας έχει ένα γκελ στη βάση του κόσμου. Τον πιστεύουν. Σε αυτό έχει αξία».

«Είναι πέντε διαφορετικοί υποψήφιοι. Αν κάποιος φτιάξει ένα πλαίσιο που θα μπορεί να συμμετέχουν όλοι οι υποψήφιοι, θα ήταν μια αλλαγή ηγεσίας», είπε ο Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος και κατέληξε πως, ο Χάρης Δούκας δεν είναι «του κομματικού μηχανισμού», αλλά, «είναι ένας άνθρωπος από την κοινωνία. Ήταν ένας άνθρωπος που δεν είχε καμία κομματική επετηρίδα. Όλοι οι υποψήφιοι είχαν πει πως το  ΠΑΣΟΚ με τον Ανδρουλάκη θα μείνει ένα μικρομεσαίο κόμμα».


Ειδήσεις σήμερα:

Ισραήλ: Ο Νετανιάχου υπόσχεται να νικήσει τους “εχθρούς”, έναν χρόνο μετά την επίθεση της Χαμάς

Λεβαδειακός: Ο Παπαδόπουλος υπέβαλε την παραίτησή του

Άμεσοι φόροι και εισφορές: Το σχέδιο της κυβέρνησης για την μείωσή τους


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ