Πολιτική

Χθες20:00 Τελευταία ενημέρωση : Χθες23:04

Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δούκας - Γερουλάνος δίνουν μάχη για την δεύτερη θέση

Διάβασέ μου το...

Συνεχής ροή ενημέρωσης: Θρίλερ προκύπτει από την ενσωμάτωση των ψήφων ανά την επικράτεια, καθώς λίγες ψήφοι χωρίζουν τον Χάρη Δούκα με τον Παύλο Γερουλάνο, για να κριθεί ποιος θα περάσει στον β' γύρο.

Live Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Δούκας - Γερουλάνος δίνουν μάχη για την δεύτερη θέση
-

Έκλεισαν στις 20:00 οι κάλπες για την εκλογή νέου προέδρου του ΠΑΣΟΚ, με τη συμμετοχή που καταγράφηκε να δίνει αισιοδοξία στην παράταξη, καθώς ήταν περισσότεροι από 300.000 οι ψηφοφόροι σε Ελλάδα και εξωτερικό.

Τα εκλογικά κέντρα της Αττικής και της κεντρικής Μακεδονίας ήταν αυτά που συγκέντρωσαν τον περισσότερο κόσμο, ενώ «ρυθμιστής» του αποτελέσματος φαίνεται πως θα είναι τα δεκάδες χιλιάδες νέα μέλη που ενεγράφησαν σήμερα στους καταλόγους.

Οι έξι υποψήφιοι παρακολουθούν με αγωνία τα αποτελέσματα που θα κρίνουν την επόμενη ημέρα στο ΠΑΣΟΚ και νωρίτερα ποιοι θα βρεθούν στον δεύτερο γύρο την επόμενη Κυριακή. Ο Νίκος Ανδρουλάκης κατέγραψε αδιαμφισβήτη πρωτιά, ενώ μάχη δίνουν οι Χάρης Δούκας και Παύλος Γερουλάνος για το ποιος τελικώς θα καταλάβει την δεύτερη θέση.

Αντώνης Σεφερλής, από την Χαριλάου Τρικούπη, μεταφέρει όλα τα νεότερα από την εκλογική διαδικασία, για τον ΑΝΤ1 και το ant1news.gr, με συνεχή ενημέρωση.


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ