Πολιτική

Σήμερα12:45

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τι δήλωσαν οι πρώην αρχηγοί του κόμματος όταν προσήλθαν για να ασκήσουν το εκλογικό τους δικαίωμα.

Εκλογές ΠΑΣΟΚ: Στις κάλπες οι πρώην πρόεδροι (εικόνες)
-

Στο Πνευματικό Κέντρο δήμου Αθηναίων βρέθηκε λίγο μετά τις 12.00 την Κυριακή 06.10, ο πρώην πρωθυπουργός Κώστας Σημίτης, προκειμένου να ψηφίσει για τον πρώτο γύρο των εκλογών του ΠΑΣΟΚ.

«Η σημερινή ψηφοφορία είναι ένα βήμα το οποίο μας εξασφαλίζει μία συνέχεια όπου το ΠΑΣΟΚ να παίξει ένα σημαντικό ρόλο για την ελληνική εξέλιξη» ήταν η δήλωση του κ. Σημίτη.

Πρώην Πρόεδροι - Ψήφος

Ο πρώην πρωθυπουργός Γιώργος Παπανδρέου ψήφισε σε σχολείο στην Πάτρα για τον νέο Πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ.

«Σήμερα χρειάζεται η συμμετοχική αντίληψη να διαπεράσει όλη την κοινωνία, να δώσουμε λόγο, αξιοπρέπεια, φωνή στον Έλληνα πολίτη. Μόνο έτσι θα αντιμετωπίσουμε τα μεγάλα προβλήματα. Για αυτό σήμερα η μαζική συμμετοχή όχι μόνο κάνει πιο ισχυρό το ΠΑΣΟΚ, διαμορφώνει την προοπτική για μία παράταξη ενωμένη και ανοίγει δρόμους για μία μεγάλη πράσινη προοδευτική αλλαγή στη χώρα, μία Δημοκρατία όχι μόνο συμμετοχική, αλλά και ισότητας, αλληλεγγύης κοινωνικής δικαιοσύνης» δήλωσε ο κ. Παπανδρέου.

Πρώην Πρόεδροι - Ψήφος

Το εκλογικό του δικαίωμα στις εσωκομματικές εκλογές του ΠΑΣΟΚ, άσκησε και ο πρώην πρόεδρος του κόμματος Ευάγγελος Βενιζέλος στο Πνευματικό Κέντρο του Δήμου Αθηναίων.

Ο κ. Βενιζέλος δήλωσε: «Χρειάζεται ένας άλλος πόλος, χρειάζεται μία άλλη πρόταση εξουσίας. Αυτόν τον ρόλο οφείλει να τον αναλάβει το ΠΑΣΟΚ. Είμαι βέβαιος ότι η παράταξη έχοντας συνείδηση της ιστορίας θα ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση. Για την φυσιολογική λειτουργία του δημοκρατικού πολιτεύματος και για την σταθερή πορεία της χώρας, της οικονομίας των θεσμών της εξωτερικής πολιτικής μέσα σε ένα ταραγμένο κόσμο πρέπει να υπερβούμε την ασυμμετρία του κομματικού συστήματος. Άρα χρειάζεται ένας άλλος πόλος, χρειάζεται μία άλλη πρόταση εξουσίας. Αυτόν τον ρόλο οφείλει να τον αναλάβει το ΠΑΣΟΚ. Η κοινωνία το γνωρίζει και είμαι βέβαιος ότι η παράταξη έχοντας συνείδηση της ιστορίας θα ανταποκριθεί σε αυτήν την πρόκληση».

Πρώην Πρόεδροι - Ψήφος

Ειδήσεις σήμερα:

Κακοκαιρία “Cassandra”: “Κόπηκε” δρόμος στην Αμφιλοχία (εικόνες)

Πατησίων - Τροχαίο: Αυτοκίνητο “καρφώθηκε” σε τρόλεϊ (εικόνες)

ΗΠΑ - Λευκός οίκος: Άνδρας επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί σε διαδήλωση για τη Γάζα (εικόνες)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ