Πολιτική

Χθες17:58

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία

Διάβασέ μου το...

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης που ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε από σήμερα εξορμήσεις και στοχευμένες επισκέψεις ανά την Ελλάδα.

ΣΥΡΙΖΑ: Συνεδριάζει η Πολιτική Γραμματεία
-


Σε εξέλιξη αυτή την ώρα η συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ η οποία θα συζητήσει τις αναθέσεις αρμοδιοτήτων των στελεχών ενόψει της διαδικασίας του Συνεδρίου και της εκλογής αρχηγού, καθώς και τα οικονομικά του κόμματος.

Στο Περιφερειακό Συμβούλιο Πελοποννήσου, που συνεδρίασε στην Τρίπολη, βρέθηκε ο Στέφανος Κασσελάκης. Οπως αναφέρει το περιβάλλον του τέως προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ, ο κ. Κασσελάκης τάχθηκε «υπέρ της πράσινης ανάπτυξης, αλλά κατά της άναρχης και άνευ σχεδιασμού τοποθέτησης των ανεμογεννητριών στις οποίες προχωρά η κυβέρνηση της Νέας Δημοκρατίας. Ενα σχέδιο που θα έπρεπε να ήταν φιλικό προς το περιβάλλον εξελίσσεται σε εχθρικό».

Νωρίτερα, στα γραφεία του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., στην Κουμουνδούρου προσήλθε ο Παύλος Πολάκης για να καταθέσει και επίσημα στα αρμόδια όργανα του κόμματος την υποψηφιότητά του για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ. Ο βουλευτής Χανίων έθεσε στη διάθεση του κόμματος και τα απαραίτητα συνοδευτικά της υποψηφιότητάς του, όπως τη δήλωση «πόθεν έσχες» και την πρόταση υποψηφιότητας από πάνω από 30 μέλη της Κεντρικής Επιτροπής.

«Παρών» στη μάχη για την προεδρία του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ο πρώην πρόεδρος της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του κόμματος, Σωκράτης Φάμελλος μέσω ενός βίντεο, στο οποίο ανακοίνωσε τους λόγους για τους οποίους πήρε την απόφαση να ζητήσει την ψήφο των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ στις 24 Νοεμβρίου.

Την ίδια ώρα, ο Στέφανος Κασσελάκης που ακόμη δεν έχει ανακοινώσει επισήμως την υποψηφιότητά του για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, ξεκίνησε από σήμερα εξορμήσεις και στοχευμένες επισκέψεις ανά την Ελλάδα. Πρώτος σταθμός, μετά την πρεμιέρα των “εξόδων” του στην Άρτα, είναι η Τρίπολη και τις επόμενες μέρες θα ακολουθήσουν κι άλλες.


Ειδήσεις σήμερα:

Μέση Ανατολή: Τραγωδία δίχως τέλος... σε συνέχειες

Μαρινέλλα: Στη ΜΕΘ δίνει “μάχη” με βαρύ εγκεφαλικό

Χρέη στους Δήμους: Ρύθμιση με 60 δόσεις και “κούρεμα” προσαυξήσεων


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ