Πολιτική

29 Αυγούστου 2024 18:26

Πολάκης σε Λινού: Να δούμε ποιο κόμμα θα σε περιμαζέψει με την κλεμμένη έδρα

Διάβασέ μου το...

Ο Παύλος Πολάκης εξαπέλυσε εκ νέου επιθεση στην Αθηνά Λινού, μέσα απο ανάρτησή του στο facebook.

Πολάκης σε Λινού: Να δούμε ποιο κόμμα θα σε περιμαζέψει με την κλεμμένη έδρα
-

Νέα επίθεση στην Αθηνά Λινού, εξαπέλυσε μέσα από τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο Παύλος Πολάκης, το απόγευμα της Πέμπτης (29.8.24).

Μετά και την απόφαση του Στέφανου Κασσελάκη να τεθεί εκτός Κοινοβουλευτικής Ομάδας ΣΥΡΙΖΑ η Αθηνά Λινού, ο Παύλος Πολάκης επιτείθεται εκ νέου στη βουλευτή κατηγορώντας την ότι αρνείται να δώσει διευκρινήσεις για το Ινστιτούτο Prolepsis και ότι «κρύβει τις σελίδες από την απόφαση του Ελεγκτικού Συνεδρίου επειδή δεν την συμφέρουν», όπως αναφέρει χαρακτηριστικά.

«Η κρυπτόμενη όλη μέρα χτες Αθηνά Λινού από τον ΣΥΡΙΖΑ και τους ψηφοφόρους ΤΟΥ, η αρνούμενη να δώσει τις αιτούμενες διευκρινίσεις Αθηνά Λινού, είχε το ΘΡΑΣΟΣ να εμφανιστεί χθες το βράδυ, κραδαίνοντας μια απόφαση ενός Τμήματος ΕλΣυν του 2017 -που αφορά άλλα πράγματα από αυτά για τα οποία εγκαλείται- για να δικαιολογήσει τα αδικαιολόγητα, τα αδιευκρίνιστα και τα αθεώρητα!», τονίζει στην ανάρτησή του ο κ. Πολάκης.

«Μας είναι γνωστές αυτές οι παρελκυστικές τακτικές της διαπλοκής. Ωστόσο, όσο και να τραβήξει από τα μαλλιά μια απόφαση -την τρίτη κατά σειρά γιατί οι προηγούμενες ήταν απορριπτικές- που αφορά τη δυνατότητα ή μη υπογραφής μιας συγκεκριμένης Προγραμματικής Σύμβασης του 2017, όπου αναφέρεται ΡΗΤΑ ότι “η οικονομική συμβολή της Περιφέρειας κατά την εκτέλεση της σύμβασης δεν θα υπερβεί τα 400.000 ευρώ”, οφείλει να απαντήσει γιατί παραβίασε ακόμα και αυτή την απόφαση, μαζί με τον Μπακογιάννη και τον Σπανό, στήνοντας έκτοτε ΜΗΧΑΝΗ για τη διασπάθιση εκατομμυρίων ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΧΡΗΜΑΤΟΣ στην περιφέρεια Στερεάς Ελλάδας», υπογραμμίζει.

Η ανάρτηση του Παύλου Πολάκη:

Ειδήσεις σήμερα

ΣΥΡΙΖΑ: Ραγδαίες εξελίξεις και πίεση για νέες κάλπες

Πάτρα - Απάτη με κάλπικες λίρες: Έδωσε 45000 ευρώ και πήρε... φλουριά βασιλόπιτας

Δίκη για το Μάτι - Μάρτυρας: Είδα τον ιερέα πατέρα μου να ζητά συγγνώμη από τον Θεό και να πνίγεται στα κύματα

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ