Πολιτική

Χθες09:20 Τελευταία ενημέρωση : Χθες21:23

ΣΥΡΙΖΑ - “87” σε Κασσελάκη: Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται

Διάβασέ μου το...

Συνεχίζεται ο "εμφύλιος" στον ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ μετά την Πολιτική Γραμματεία και τα όσα διαδραματίστηκαν. Τι απαντούν οι "87" στην ανάρτηση Στέφανου Κασσελάκη.

ΣΥΡΙΖΑ - “87” σε Κασσελάκη: Αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται
-

Οι "87" απαντούν στα όσα δήλωσε ο Στέφανος Κασσελάκης σε ανάρτησή του σχετικά με την αποχώρηση μελών από την Πολιτική Γραμματεία του κόμματος, ενώ ο Παύλος Πολάκης είχε θίξει το ζήτημα της ηγεσίας του κόμματος, με σαφή αμφισβήτηση.

"Τις προσβολές του Στέφανου Κασσελάκη τις αφήνουμε στην κρίση των μελών και των φίλων του ΣΥΡΙΖΑ - ΠΣ, του συνόλου του προοδευτικού κόσμου της χώρας και του ελληνικού λαού .

Άλλωστε αδυνατούμε να παρακολουθήσουμε τη σύγχυση στην οποία βρίσκεται, μιας και για μια ακόμη φορά έθεσε μόνος του θέμα ηγεσίας, μέσω βραδινών αναρτήσεων, ενώ λίγες ώρες νωρίτερα, στην συνεδρίαση της ΠΓ, που ειπώθηκαν τα πάντα δήλωνε ότι δεν σηκώνει το γάντι.

Η εσωστρέφεια που προκαλείται συνεχώς και η ανεπάρκεια έχουν δείξει ήδη τα αποτελέσματα τους.

Από εκεί και πέρα, είμαστε ικανοποιημένοι για το γεγονός ότι υπό την πίεση της δικής μας στάσης σήμερα, όσο κι αν ενόχλησε τον Στέφανο Κασσελάκη, οι εργαζόμενοι στα μέσα ενημέρωσης του κόμματος ενημερώθηκαν μόλις σήμερα ότι αύριο επιτέλους θα πληρωθούν", απαντούν συγκεκριμένα οι πηγές.

Υπενθυμίζεται ότι ο Στέφανος Κασσελάκης, είχε αναφερθεί σε ανάρτησή τουστην αποχώρηση των 8 μελών των "87" απο τη συνεδρίαση της Πολιτικής Γραμματείας και είχε αναφέρει χαρακτηριστικά:

«Δύο μήνες έμεινα ελεύθερος από καθημερινά βέλη στην πλάτη, για να δώσουμε τον αγώνα μας, και το μονοψήφιο ποσοστό των δημοσκοπήσεων, έγινε 15% στις Ευρωεκλογές. Και αυτό με ελάχιστους πόρους. Και μετά, ξανά τα ίδια. Μέχρι που σήμερα, στην Πολιτική Γραμματεία, την ώρα που ο κόσμος ανά τη χώρα αποδοκιμάζει τον πρωθυπουργό και τους υπουργούς του, κάποιοι φρόντισαν πάλι να δώσουν ανάσες στο καθεστώς Μητσοτάκη. Δε μιλάω για τον Παύλο Πολάκη, ο οποίος μίλησε σε πολιτική βάση, και για τον οποίο υπάρχει ανοιχτό το θέμα Λινού (που ήδη ερευνώ προσωπικά και θα αποφασίσω νηφάλια όταν θα έχω τα πλήρη στοιχεία). Θα συναντηθώ με τον Παύλο, όπως και να εξελιχθούν τα πράγματα».


Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 23 Αυγούστου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα

Φωτιά στην Αττική: Αναστέλλονται οι πληρωμές ασφαλιστικών πληρωμών των πληγέντων

Καλύβια – Τροχαίο: Νεκρός οδηγός μοτοσικλέτας


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ