Πολιτική

28 Ιουνίου 2024 09:32 Τελευταία ενημέρωση : 28 Ιουνίου 2024 20:05

ΣΥΡΙΖΑ - Ραγκούσης: Αν ο Κασσελάκης είχε δείξει τα πραγματικά του πιστεύω δεν θα είχε εκλεγεί

Διάβασέ μου το...

«Πυρά» στον Στέφανο Κασσελάκη για τις επιλογές που έχει κάνει έως τώρα εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον ΑΝΤ1. Ο κ. Ραγκούσης είναι ένας από τους 87 που υπέγραψαν την επιστολή με την οποία ζητούν την άμεση σύγκληση των οργάνων.

ΣΥΡΙΖΑ - Ραγκούσης: Αν ο Κασσελάκης είχε δείξει τα πραγματικά του πιστεύω δεν θα είχε εκλεγεί
-

Βολές κατά του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ για τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές του εξαπέλυσε ο Γιάννης Ραγκούσης, επισημαίνοντας παράλληλα ότι "δεν μπορεί το 14,9% να μας πάει στη νίκη".

"Θα μπορούσε να ερμηνευθεί ως κίνηση αμφισβήτησης του Στέφανου Κασσελάκη η κοινή επιστολή που έστειλαν 87 στελέχη και βουλευτές του κόμματος" ανέφερε ο κ. Ραγκούσης, ενώ όπως υπογράμμισε πως εν θα είχε εκλεγεί αν είχε δέιξει τα πραγματικά πιστεύω του πριν απο τις εκλογές για την ηγεσία του ΣΥΡΙΖΑ, όπως την είχαν πριν απο τις ευρωεκλογές"

Ο Γιάννης Ραγκούσης συνεχίζοντας την τοποθέτησή του, μιλώντας στο "Καλημέρα Ελλάδα" είπε πως ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ "είχε πει για την Ζωή Κωνσταντοπούλου, είχε πει για το ΝΑΤΟ, είχε ανοιξει τα σπίτια του στους τηλεοπτικούς σταθμούς πριν τις εσωκομματικές εκλογές; Αυτή ήταν η βασική προεκλογική εκστρατεία του συριζα που μας έφερε πολύ χαμηλά ποσοστά"


"Αν ανοίξει θέμα ηγεσίας, θα δούμε όλα τα δεδομένα… Αν πάμε σε εκλογές, θα πάρει τις μισές ψήφους από όσες είχε πάρει", είπε και στη συνέχεια, δήλωσε: "Αν συνεχίσει, θα μετατρέψει τον ΣΥΡΙΖΑ σε κόμμα υπαλλήλων και δουλικών" είπε χαρακτηριστικά

Για την ανάρτηση του αδελφού του Στέφανου Κασσελάκη, είπε ότι "αν ο αδελφός του Κασσελάκη δεν εχει κατεβάσει την ανάρτηση, θα έχει να κάνει με την Δικαιοσύνη, κάνοντας λόγο για συκοφάντες"

Ο Στέλιος Κασσελάκης πήρε θέση την Πέμπτη στη μετωπική σύγκρουση στον ΣΥΡΙΖΑ, ανάμεσα στον πρόεδρο του κόμματος, Στέφανο Κασσελάκη και στους 87 βουλευτές και μέλη της αξιωματικής αντιπολίτευσης, που εξέδωσαν κείμενο εναντίον του αδερφού του.

Συγκεκριμένα, σχολίασε κάτω από το post  του υποστηρικτή του Στέφανου Κασσελάκη, Νίκου Μωραΐτη. Αυτός είχε γράψει: "Το "πραξικόπημα του Συνεδρίου" απέτυχε. Τώρα έχουμε το "πραξικόπημα των με 87". Δυστυχώς, αποδεικνύεται ότι ο Κασσελάκης πάλευε μόνος του στις Ευρωεκλογές, με καμιά δεκαριά ανθρώπους. Οι άλλοι απλώς περίμεναν ένα κακό αποτέλεσμα για να βάλουν την υπογραφή τους".

Τα ξημερώματα της Παρασκευής 28 Ιουνίου, ο Στέλιος Κασσελάκης προχώρησε στη διαγραφή της ανάρτησής του.

Ο κ. Ραγκούσης τόνισε ακόμη πως "η προσφυγή στη βάση σημαίνει δημοψήφισμα, όμως ο πρόεδρος του κόμματος δεν το επιθυμεί για αυτό και δεν έχει δώσει σημασία στο αίτημαμας", λέγοντας πως "καμία από τις κινήσεις των μελών και των βουλευτών δεν είναι  πρόωρη, όλα γίνονται μετά τις πρωτοβουλίες και τις επιλογές του κ. Κασσελάκη"

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: Tοπικές βροχές και πτώση θερμοκρασίας την Παρασκευή

Πανελλαδικές 2024 - Βαθμολογίες: Πως θα τις μάθουν οι υποψήφιοι

Ντιμπέιτ Μπάιντεν - Τραμπ: Οι κόντρες, η πορνοστάρ και ο “χειρότερος Πρόεδρος των ΗΠΑ” (βίντεο)


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ