Πολιτική

18 Ιουνίου 2024 15:59

Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε ο Γιώργος Αλεξόπουλος

Διάβασέ μου το...

Πένθος στην κοινωνία της Αιτωλοακαρνανίας αλλά και στην πολιτική του οικογένεια για την απώλεια του Γιώργου Αλεξόπουλου.

Αιτωλοακαρνανία: Πέθανε ο Γιώργος Αλεξόπουλος
-

Απεβίωσε σε ηλικία 85 ετών ο πρώην βουλευτής Αιτωλοακαρνανίας με τη Νέα Δημοκρατία, Γιώργος Αλεξόπουλος.

Ο Αλεξόπουλος Γεώργιος γεννήθηκε στην Λυσιμαχία Αιτωλοακαρνανίας το 1939 και πήρε πτυχίο Ιατρικής από το Πανεπιστήμιο Αθηνών το 1967. Εργαζόταν επί σειρά ετών με την Ειδικότητα του Παθολόγου και διατηρούσε ιατρείο στο Αγρίνιο την περίοδο 1975-2008 ενώ υπήρξε και συνέταιρος στο Ιπποκράτειο Ίδρυμα Αγρινίου.

Διετέλεσε βουλευτής την περίοδο 1996-2000, πρόεδρος της ΤΕ Αγρινίου της ΝΔ 1986-1989 και ήταν υποψήφιος δήμαρχος Αγρινίου στις Δημοτικές Εκλογές του 2002.

Το τελευταίο διάστημα αντιμετώπιζε σοβαρά προβλήματα υγείας και νοσηλεύονταν σε νοσοκομείο της Αθήνας. Διετέλεσε μέτοχος του Ιπποκράτειου Ιδρύματος Αγρινίου, ενώ διέμενε τα τελευταία χρόνια στη Μυρτιά.

Η κηδεία του, σύμφωνα με πληροφορίες, θα γίνει αύριο Τετάρτη 19 Ιουνίου, στις 12 μ.μ. 

Η Νέα Δημοκρατία, εξέδωσε συλλυπητήρια ανακοίνωση για τον θάνατο του πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας, Γιώργου Αλεξόπουλου, αναφέροντας «Η οικογένεια της Νέας Δημοκρατίας αποχαιρετά με θλίψη τον πρώην βουλευτή Αιτωλοακαρνανίας Γιώργο Αλεξόπουλο. Γεννήθηκε στη Λυσιμαχία Αιτωλοακαρνανίας το 1939, σπούδασε στην Ιατρική Σχολή Αθηνών και διετέλεσε βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας από το 1996 έως το 2000. Υπηρέτησε με ήθος και συνέπεια τόσο την ιδιαίτερη πατρίδα του και τους συμπολίτες του όσο και την Παράταξη. Απευθύνουμε τα ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένεια και τους οικείους του».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - “Hot Dry Windy”: Αυξημένος κίνδυνος για φωτιές

Τροχαίο: 19χρονος δίνει “μάχη” για να κρατηθεί στη ζωή (εικόνες)

NBA - Μητσοτάκης: Σωστή πρόβλεψη και για τους Σέλτικς

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ