Πολιτική

18 Ιουνίου 2024 09:44

NBA - Μητσοτάκης: Σωστή πρόβλεψη και για τους Σέλτικς

Διάβασέ μου το...

Ο Πρωθυπουργός είχε μία ημέρα πριν από τις ευρωεκλογές, προβλέψει με απόλυτη επιτυχία και το σκορ των τελικών στο NBA, συνεχίζοντας το σερί ορθών προβλέψεων για διοργανώσεις ποδοσφαίρου και μπάσκετ.

NBA - Μητσοτάκης: Σωστή πρόβλεψη και για τους Σέλτικς
-

Την δική του πρόβλεψη για του τελικούς του NBA έδωσε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στις 8 Ιουνίου, όταν βρέθηκε με δημοσιογράφους σε ψαροταβέρνα στα Βριλήσσια, όπου τους παρέθεσε γεύμα, μόλις ένα 24ωρο πριν τις Ευρωεκλογές.

Χαμογελαστός και ευδιάθετος ο πρωθυπουργός είχε μια ευχάριστη συζήτηση με τους δημοσιογράφους, στην διάρκεια της οποίας δεν παρέλειψε να κάνει και την πρόβλεψη του για τη σειρά των τελικών του NBA ανάμεσα στους Μπόστον Σέλτικς και τους Ντάλας Μάβερικς.

Ο πρωθυπουργός είπε πως θεωρεί ότι οι Σέλτικς θα κατακτήσουν τον τίτλο του NBA με σκορ 4-1 κόντρα στην ομάδα του Λούκα Ντόντσιτς, όπως και έγινε.

Την ημέρα εκείνη, η ομάδα της Βοστώνης, που ήταν το φαβορί και είχε το πλεονέκτημα έδρας, είχε και το προβάδισμα (1-0) μετά το τέλος του πρώτου τελικού.

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπεσε μέσα και σε αυτήν την πρόβλεψη του, έχοντας ένα σερί "επιτυχημένων προβλέψεων" για αθλητικές διοργανώσεις το τελευταίο διάστημα, καθώς, πέρα από την πρόβλεψη ότι Παναθηναϊκός και Ολυμπιακός θα αγωνιστούν στο Final 4 της Euroleague, είχε προβλέψει μεταξύ άλλων σωστά τον ΠΑΟΚ, ότι θα είναι ο πρωταθλητής στο ποδόσφαιρο.

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - “Hot Dry Windy”: Αυξημένος κίνδυνος για φωτιές

Κούγιας για Λύτρα: Η παραδοχή της πράξης του έχει ανδρικά χαρακτηριστικά

ΠΑΣΟΚ - Κωνσταντινόπουλος υπέρ Δούκα: Ο Ανδρουλάκης δεν νίκησε τον Κασσελάκη, θα κερδίσει τον Μητσοτάκη;

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ