Πολιτική

16 Ιουνίου 2024 13:34

Athens Pride 2024 - Ελληνική Λύση: Οι δημόσιες παρελάσεις οφείλουν να προάγουν αρχές και αξίες

Διάβασέ μου το...

Τι αναφέρει το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου σχετικά με την διεξαγωγή του Athens Pride 2024. Ανακοίνωση για την εκδήλωση έβγαλε και το κόμμα των ''Σπαρτιατών''.

Athens Pride 2024 - Ελληνική Λύση: Οι δημόσιες παρελάσεις οφείλουν να προάγουν αρχές και αξίες
-

«Οι δημόσιες παρελάσεις οφείλουν να προάγουν αρχές, αξίες και να τιμούν ανδραγαθήματα, μνήμες ηρώων και εθνικές επετείους πραγματικής υπερηφάνειας» αναφέρει η Ελληνική Λύση με αφορμή το Athens Pride 2024.

Παράλληλα υποστηρίζει: «Για τις δημόσιες εκδηλώσεις ψευδεπίγραφης 'υπερηφάνειας', που πρακτικά αποτελούν δημόσιο ευτελισμό μιας προσωπικής, ελεύθερης επιλογής, ταυτιζόμαστε πλήρως με τα λόγια του αείμνηστου Χρίστου Σιμαρδάνη, που όπως χαρακτηριστικά δήλωνε, 'περήφανος πρέπει να είναι κάποιος επειδή είναι τίμιος, καλός άνθρωπος ή καλός πατέρας' και όχι επειδή είναι ομοφυλόφιλος».

Pride 2024 - διαδήλωση

Σπαρτιάτες: Είμαστε ενάντια σε τέτοιες εκδηλώσεις

Την έντονη διαφωνία του για την διεξαγωγή του Athens Pride 2024 εκφράζει το κόμμα "Σπαρτιάτες" με σημερινή ανακοίνωσή του.

"Δηλώνουμε ρητά και κατηγορηματικά πως είμαστε ενάντια σε τέτοιου είδους εκδηλώσεις, χωρίς όρους και προϋποθέσεις, παραμένοντας πιστοί στις αξίες μας και κυρίως στο τρίπτυχο πατρίδα - θρησκεία - οικογένεια", τονίζουν οι "Σπαρτιάτες, ενώ υποστηρίζουν, μεταξύ άλλων:

"Θα μπορούσαμε να ήμασταν για πολλά πράγματα υπερήφανοι στην Ελλάδα, εάν υπήρχε μια σοβαρή κυβέρνηση στο τιμόνι της. Η φιέστα των θιασωτών της woke ατζέντας, όμως, δε θα ήταν ένα από αυτά. Οι πολίτες της Αθήνας είδαν μπροστά στα μάτια τους τον εξευτελισμό της ανθρώπινης αξιοπρέπειας, την διαφήμιση της διαστροφής και την απαξίωση κάθε έννοιας χρηστών ηθών και αξιών. Για άλλη μια φορά είδαμε αισχρές εικόνες σε κοινή θέα, στις όποιες είχαν πρόσβαση δυστυχώς και μικρά παιδιά. Φυσικά κανείς από την κυβέρνηση δεν ρώτησε τους πολίτες εάν θέλουν να πραγματοποιηθεί η φιέστα του Σόρος στην πόλη τους, σε μια ακόμα επίδειξη δημοκρατικότητας. 'Κι άλλαζαν την καθιερωμένη σημασία των λέξεων ώστε να ταιριάζει με τις πράξεις τους' έγραφε ο Θουκυδίδης. Η ρήση του παραμένει πιο επίκαιρη από ποτέ: Η ντροπή έγινε υπερηφάνεια. Το αφύσικο έγινε φυσιολογικό και ολοκληρωτισμός έγινε δημοκρατικότητα".

Τέλος, το κόμμα αναφέρει στην ανακοίνωσή του: "Καλούμε τους Έλληνες πολίτες να πυκνώσουν τις 'φάλαγγες' των "Σπαρτιατών". Καλούμε τα υπόλοιπα πατριωτικά κόμματα επιτέλους να σοβαρευτούν. Καλούμε κάθε Ελληνα πολίτη, μέσω της ψήφου του, να δώσει τέλος στην δυστοπία που ζούμε".


Ειδήσεις σήμερα:

Φωτιά στα Πατήσια: Ζημιές σε σπίτια και αυτοκίνητα (εικόνες)

Τέλη κυκλοφορίας, ΚΤΕΟ και ασφάλιστρα: Ενιαία εφαρμογή θα εντοπίζει τους οφειλέτες

Μέση Ανατολή: Νέα πυρά μεταξύ Λιβανικής Χεζμπολά και Ισραήλ




ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ