Πολιτική

22 Μαΐου 2024 22:45

Tik Tok: Ο Μητσοτάκης, τα “παπούτσια ΝΔ” και η “λύσσα του Άδωνι” (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

«Είχαμε ζηλέψει τα παπούτσια του ΠΑΣΟΚ» λέει στο χιουμοριστικό βίντεο στο TikTok ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σπεύδει να πειράξει τον Άδωνι Γεωργιάδη.

Tik Tok: Ο Μητσοτάκης, τα “παπούτσια ΝΔ” και η “λύσσα του Άδωνι” (βίντεο)
-

Ο Κυριάκος Μητσοτάκης έπειτα από μια μέρα γεμάτη υποχρεώσεις, επιλέγει με χιουμοριστική διάθεση να “παρουσιάσει” τα νέα του παπούτσια. Το πρωί ήταν καλεσμένος σε πρωινή εκπομπή του τηλεοπτικού σταθμού OPEN όπου μίλησε μεταξύ άλλων για την Συμφωνία των Πρεσπών, για την ακρίβεια και την αισχροκέρδεια, αλλά και για τον στόχο που η ΝΔ έχει βάλει για τις Ευρωεκλογές.

Στη συνέχεια ο Κυριάκος Μητσοτάκης μίλησε στο συνέδριο “Power Summit 2024 - Lights On” για την ενεργειακή μετάβαση της χώρας μας αλλά και τις ευρωεκλογές. Μεταξύ άλλων μιλώντας για την ενεργειακή μετάβαση τόνισε «όταν παρατηρώ αυτή την ενεργειακή μετάβαση, βλέπω σημαντικές ευκαιρίες. Η Ελλάδα ήταν παραδοσιακά φτωχή σε πόρους, με εξαίρεση τον λιγνίτη ήταν φτωχή σε πόρους όσον αφορά τα ορυκτά καύσιμα. Έχουμε όμως έντονη ηλιοφάνεια και ισχυρούς ανέμους. Όποιος έχει περάσει χρόνο στην Ελλάδα το γνωρίζει αυτό. Αυτοί οι πόροι μπορούν να λειτουργήσουν ως η ραχοκοκαλιά ενός εντελώς διαφορετικού ενεργειακού συστήματος.

Αυτή τη στιγμή, ο κύριος «πονοκέφαλός» μας είναι πώς θα διαχειριστούμε το εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον επιχειρήσεων για επενδύσεις στην Ελλάδα. Σε κάποιο βαθμό μπορεί κανείς να ισχυριστεί ότι είμαστε θύματα της επιτυχίας μας. Και δεν έχουμε ακόμη αξιοποιήσει την πιο πολλά υποσχόμενη πηγή ενέργειας που διαθέτουμε, την υπεράκτια αιολική, κυρίως στο Αιγαίο Πέλαγος, το οποίο πιθανότατα έχει τις καλύτερες δυνατότητες για υπεράκτια αιολική από οποιαδήποτε άλλη περιοχή σε ολόκληρη τη Μεσόγειο.

Βλέπουμε ότι η Ελλάδα μπορεί να γίνει ένας σημαντικός καθαρός εξαγωγέας ηλεκτρικής ενέργειας τα επόμενα χρόνια. Αυτό συμβαίνει ήδη για κάποιες ώρες, αλλά όσο εκμεταλλευόμαστε πλήρως τις δυνατότητές μας, οι ώρες αυτές τελικά θα πολλαπλασιαστούν.»

Το βράδυ με μια πιο χαλαρή διάθεση ''έδειξε'' στους ακολούθους του στο Tik Tok ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια «Νέα Δημοκρατία».

«Eίναι πολύ δυνατό, στην επόμενη περιοδεία μου θα κάνουμε θραύση» λέει ο Κυριάκος Μητσοτάκης ο οποίος αποκαλύπτει τον πάτο του παπουτσιού που έχει τη φωτογραφία του, το λογότυπο της ΝΔ και ένα ντολμαδάκι!

«Είχαμε ζηλέψει τα παούτσια του ΠΑΣΟΚ, επιτέλους έχουμε τα δικά μας» λέει επίσης στο χιουμοριστικό βίντεο ο Κυριάκος Μητσοτάκης και σπεύδει να προβλέψει ότι αν τα δει ο Άδωνις θα λυσσάξει...

@kyriakosmitsotakis_

Επιτέλους!

? original sound - Kyriakos Mitsotakis

Ειδήσεις σήμερα:

antenna.gr: Εδώ, τίποτα δεν ανεβαίνει στην τύχη

Βάρδα: Νεκρή η γυναίκα που καταπλακώθηκε από καγκελόπορτα

“Πειρατεία” σε συνδρομητικά κανάλια με “χρυσά κέρδη” - Συλλήψεις σε τρεις περιοχές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ