Πολιτική

19 Απριλίου 2024 10:51 Τελευταία ενημέρωση : 19 Απριλίου 2024 14:50

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου

Διάβασέ μου το...

Λίγες ώρες μετά από την "ακύρωση" της υποψηφιότητας Παπανώτα, ο Στέφανος Κασσελάκης παρουσιάζει και τις προσωπικές επιλογές για την ψηφοδέλτιο της 9ης Ιουνίου.

Ευρωεκλογές - ΣΥΡΙΖΑ: Ο Παπανώτας, ο Τσίπρας και η παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου
-

Ο πρώην πρωθυπουργός, Αλέξης Τσίπρας, θα παραστεί σήμερα στην παρουσίαση του ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ-Π.Σ., προκειμένου να «στηρίξει το κόμμα του και τους υποψήφιους ευρωβουλευτές στην κρίσιμη μάχη των ευρωεκλογών», σύμφωνα με πηγές από το περιβάλλον του.

«Αυτή η μάχη απέναντι σε μια κυβέρνηση που με τις πολιτικές της πληγώνει καθημερινά την κοινωνία και τη χώρα πρέπει να δοθεί με ενότητα. Ο Αλέξης Τσίπρας δεν έλειψε ποτέ από καμία πολιτική και εκλογική μάχη του ΣΥΡΙΖΑ», ανέφεραν οι ίδιες πηγές.

Η Κουμουνδούρου έχει ήδη ανακοινώσει τους 35 υποψηφίους που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιο των επερχόμενων ευρωεκλογών και οι οποίοι αναδείχθηκαν από τις προκριματικές εκλογές του κόμματος. Σήμερα θα γίνουν γνωστά και τα πέντε ονόματα που θα συμπληρώσουν τις τελευταίες πέντε κενές θέσεις στο ευρωψηφοδέλτιο.


Υπενθυμίζεται πως εκτός ευρωψηφοδελτίου του ΣΥΡΙΖΑ τέθηκε χθες ο Δημήτρης Παπανώτας, μετά από απόφαση του Στ. Κασσελάκη, για τις δηλώσεις του σχετικά με την κακοποίηση των γυναικών, εξέλιξη που προκάλεσε την έντονη αντίδραση του δημοσιογράφου, αλλά και πληθώρα σχολίων από υποψήφιους ευρωβουλευτές όλων των κομμάτων.

Ειδήσεις σήμερα:

Εορτολόγιο - 19 Απριλίου: Ποιοι γιορτάζουν σήμερα (Ακάθιστος Ύμνος)

OHE: “Όχι” των ΗΠΑ στην πλήρη ένταξη της Παλαιστίνης

Μέση Ανατολή - Πετρέλαιο: Μεγάλη αύξηση στις διεθνείς τιμές φέρνει η νέα ένταση

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ