Πολιτική

12 Απριλίου 2024 09:01 Τελευταία ενημέρωση : 12 Απριλίου 2024 09:41

Παπαδάκης - Αυτιάς μαζί στην τηλεόραση μετά από 21 χρόνια (βιντεο)

Διάβασέ μου το...

Πως αποφάσισε να ασχοληθεί με την πολιτική και η «αντικειμενικότητα» του ως δημοσιογράφος.

Παπαδάκης - Αυτιάς μαζί στην τηλεόραση μετά από 21 χρόνια (βιντεο)
-

Ο γνωστός δημοσιογράφος και υποψήφιος ευρωβουλευτής με την Ν.Δ, Γιώργος Αυτιάς, μίλησε στην εκπομπή του ΑΝΤ1 «Καλημέρα Ελλάδα», επιστρέφοντας… στην εκπομπή που ξεκίνησε την τηλεοπτική του καριέρα.

Η συνέντευξη ξεκίνησε με μια μακρά αναδρομή στην κοινή τηλεοπτική παρουσία του Γιώργου Αυτιά με τον Γιώργο Παπαδάκη και τις διεκδικήσεις  τους μέσω της εκπομπής για τους πολίτες.

Στη συνέχεια αναφέρθηκε σε αυτά που στοχεύει να διεκδικήσει ως ευρωβουλευτής, για τη χώρα και τους πολίτες της. «Εγώ φιλοδοξώ να πάω στο ευρωκοινοβούλιο με τη φανέλα της εθνικής Ελλάδας», υπογράμμισε.

Ερωτηθείς πως πήρε την απόφαση να ασχοληθεί με την  πολιτική, παρατήρησε ότι, «ότι δεν ανανεώνεται στη ζωή, πεθαίνει».

ΑΥΤΙΑΣ ΠΑΠΑΔΑΚΗΣ

Ερωτηθείς για το αν η ενασχόληση του με την πολιτική δημιουργεί ερωτήματα για την αντικειμενικότητα τους ως δημοσιογράφος, απάντησε ότι «η αντικειμενικότητα του δημοσιογράφου, κρίνεται από την αποτελεσματικότητα της κριτικής που ασκεί».

Ανέφερε επίσης ότι οι κυβερνήσεις της ΝΔ με Πρωθυπουργό τον Κυριάκο Μητσοτάκη, έχουν πετύχει σημαντικά πράγματα για τον τόπο μας και έχουν φέρει πολλά χρήματα από την Ευρώπη. Ολοκλήρωσε δε επαναλαμβάνοντας πως κατεβαίνει στις εκλογές ως εθνική Ελλάδας και με το σύνθημα, «Πατρίς, Θρησκεία, Οικογένεια».


Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός: άνεμοι και υψηλή θερμοκρασία την Παρασκευή

Λωρίδα της Γάζας: Νέες στρατιωτικές επιχειρήσεις από το Ισραήλ

Νέος Κόσμος: Τροχαίο δυστύχημα τα ξημερώματα


ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ