Πολιτική

07 Δεκεμβρίου 2019 14:55

Yeni Safak: η Ελλάδα ενεργοποίησε τους S-300 στην Κρήτη

Διάβασέ μου το...

"Ο ελληνικός στρατός λαμβάνει μέτρα εναντίον της Τουρκίας και οι πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους σε απειλές" γράφει η τουρκική εφημερίδα.

Yeni Safak: η Ελλάδα ενεργοποίησε τους S-300 στην Κρήτη
-

Στην ενεργοποίηση του αντιπυραυλικού συστήματος S-300 στην Κρήτη προχώρησε η Ελλάδα, σύμφωνα με την τουρκική εφημερίδα Yeni Safak, λόγω φόβου ότι θα δεχτεί επίθεση από την Τουρκία.

«Από τον υπουργό Άμυνας μέχρι το αρχηγό του πολεμικού ναυτικού και κάποιοι πολιτικοί και απόστρατοι στρατιωτικοί ονειρεύονται πόλεμο με την Τουρκία και άρχισαν να βγάζουν ιαχές πολέμου», γράφει η τουρκική εφημερίδα.

«Ο ελληνικός στρατός λαμβάνει μέτρα εναντίον της Τουρκίας και οι πολιτικοί συναγωνίζονται μεταξύ τους σε απειλές. Σύμφωνα με τον Τύπο της χώρας, ο ελληνικός στρατός, λαμβάνοντας μέτρα εναντίον της Τουρκίας, ενεργοποίησε το σύστημα S-300 στην Κρήτη και έστειλε στο νησί πρόσθετες ναυτικές δυνάμεις, drones, πυρομαχικά και ειδικές δυνάμεις του στρατού», αναφέρει η τουρκική εφημερίδα.

Η Yeni Safak, επικαλούμενη Τούρκο διπλωμάτη, που μίλησε στο «Αλ Τζαζίρα», ισχυρίζεται ότι η Τουρκία μπορεί να φτάσει ακόμη και σε πόλεμο, προκειμένου να απαντήσει σε όσα συμβαίνουν στην περιοχή της ανατολικής Μεσογείου.

Πηγή: sigmalive.com

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ