Γενικά

11 Σεπτεμβρίου 2015 17:39

Συνάντηση Πρωτοψάλτη με Καμίνη για τον τουρισμό της Αθήνας

Text to Speech

Ο τουρισμός της Αθήνας και η συνεργασία για την ενίσχυσή του ήταν το αντικείμενο συζήτησης, στο υπουργείο Τουρισμού, μεταξύ των Άλκηστις Πρωτοψάλτη και Γιώργου Καμίνη.

Συνάντηση Πρωτοψάλτη με Καμίνη για τον τουρισμό της Αθήνας

 

Σε θέματα τουρισμού εστιάστηκε, μεταξύ άλλων, η συνάντηση που είχαν στο υπουργείο Τουρισμού, η αναπληρώτρια υπουργός Τουρισμού Άλκηστις Πρωτοψάλτη με τον Δήμαρχο της Αθήνας Γιώργο Καμίνη.

Όπως είπε η υπουργός της υπηρεσιακής κυβέρνησης, με τον κ. Καμίνη συζήτησε τις προοπτικές που υπάρχουν για να "μεγαλώσει" τουριστικά ακόμα περισσότερο η Αθήνα και αναγνώρισε την πολύ καλή δουλειά που κάνει ο δήμαρχος Αθηναίων σε αυτό το πεδίο.

Από την πλευρά του ο κ. Καμίνης, ενημέρωσε την κα Πρωτοψάλτη για τα πεπραγμένα του δήμου στον τομέα του τουρισμού και σε δηλώσεις του, επεσήμανε πως η "φετινή χρονιά πήγε πάρα πολύ καλά για την Αθήνα και αν δεν υπήρχαν οι πολιτικές εξελίξεις θα πήγαινε ακόμα καλύτερα".

Τέλος ο κ. Καμίνης ενημέρωσε την κα Πρωτοψάλτη για τις προετοιμασίες που ήδη κάνει ο δήμος για τη νέα χρονιά. Πράγματι η Αθήνα και με βάση τα στοιχεία που δόθηκαν στη δημοσιότητα στο οκτάμηνο του έτους τρέχει με άνοδο 26% στις αφίξεις τουριστών σε σχέση με πέρυσι.

Πολιτιστικά, μουσικά, αθλητικά και άλλα δρώμενα, μπορούν να συμβάλουν στην προσέλκυση μεγαλύτερου αριθμού τουριστών, όπως αναφέρθηκε στη συνάντηση με την επισήμανση ότι έτσι εμπλουτίζεται το τουριστικό προϊόν και προσελκύεται μεγαλύτερος αριθμός τουριστών με ειδικά ενδιαφέροντα.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO