Αχαΐα

08 Μαΐου 2024 19:00

Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες

Διάβασέ μου το...

Με εντολή εισαγγελέα δόθηκαν στη δημοσιότητα τα στοιχεία και οι φωτογραφίες των προφυλακισθέντων για την υπόθεση διακίνησης ναρκωτικών στην Πάτρα.

Διακίνηση ναρκωτικών σε σχολείο της Πάτρας: Αυτοί είναι οι προφυλακισθέντες
-

Τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των συλληφθέντων για τη συμμετοχή τους στη σπείρα διακίνησης ναρκωτικών με ορμητήριο σχολείο στην Πάτρα δόθηκαν στη δημοσιότητα, με εντολή εισαγγελέα.

Τα τέσσερα άτομα θεωρούνται ηγετικά στελέχη της ομάδας των δώδεκα συλληφθέντων, μεταξύ των οποίων και ανήλικοι. Οι προφυλακισθέντες κατηγορούνται ότι διακινούσαν ναρκωτικά με βάση σχολείο της Πάτρας, χρησιμοποιώντας μάλιστα και ανήλικους για «βαποράκια».

Για την υπόθεση υπήρξε και παρέμβαση εισαγγελέα, που διέταξε προκαταρκτική εξέταση, ζητώντας την Υποδιεύθυνση Ασφαλείας Πατρών να διερευνήσει σε βάθος την υπόθεση και κυρίως να διαπιστώσει εάν προκύπτουν ευθύνες σε συγκεκριμένα πρόσωπα, όπως οι διευθυντές των τριών συστεγαζόμενων σχολικών μονάδων αλλά και του σχολικού φύλακα. Και αυτό διότι, σύμφωνα με το υλικό της δικογραφίας και τα όσα έχουν το δει το φως της δημοσιότητας, η διακίνηση των ναρκωτικών ουσιών με ορμητήριο το σχολείο γινόταν επί μακρό χρονικό διάστημα και μάλιστα –όπως φαίνεται- κάτω από την… μύτη των εκπαιδευτικών! Είναι δε απορίας άξιο πως οι καθηγητές δεν είχαν αντιληφθεί το παραμικρό όταν υπήρχαν στοιχεία ακόμα και… σε κοινή θέα! Ο νέος κύκλος των προανακριτικών ερευνών θα στοχεύσει στην εκπαιδευτική κοινότητα, οι οποίοι θα κληθούν να δώσουν καταθέσεις και θα διερευνηθεί εάν οι αρμόδιοι είχαν πράξει όλα όσα προβλέπονται για την «θωράκιση» του συγκροτήματος.

Πρόκειται για τους:

Δείτε ΕΔΩ τα στοιχεία και τις φωτογραφίες των προφυλακισθέντων

Γάζα: Συνεχίζονται οι βομβαρδισμοί - Ολοκληρώθηκε η κατασκευή του τεχνητού λιμανιού των ΗΠΑ

Μιχαλολιάκος: Έφεση κατά της αποφυλάκισής του από τον Εισαγγελέα Εφετών

Μεσαρά: Απανωτά περιστατικά ξυλοδαρμών – Ένα άτομο στο νοσοκομείο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO