Δωδεκανήσα

19 Μαρτίου 2024 22:57

Ρόδος - Νεκρά ελάφια:Παρέμβαση της Eισαγγελίας

Διάβασέ μου το...

Ti ζήτησε η εισαγγελική λειτουργός. Έντονες είναι οι αντιδράσεις από τους κατοίκους της Ρόδου σχετικά με τα νεκρά ελάφια.

Ρόδος - Νεκρά ελάφια:Παρέμβαση της Eισαγγελίας
-

Την παρέμβαση της Εισαγγελέως Πρωτοδικών Ρόδου προκάλεσε η αναφορά που έκανε σήμερα το πρωί η πρόεδρος της Φιλοζωικής Ρόδου κ. Γιούλα Διμέλη αναφορικά με τα νεκρά ελάφια στο πάρκο του Ροδινιού.

Συγκεκριμένα η εισαγγελική λειτουργός ζήτησε τη διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης από το Αστυνομικό Τμήμα Ρόδου προκειμένου να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου των ζώων και αν αυτά έχουν υποστεί βασανισμό. Στο πλαίσιο αυτό θα κληθούν να καταθέσουν τόσο εθελοντές που δημοσιοποίησαν το θέμα μέσω του διαδικτύου αναρτώντας σχετικές φωτογραφίες όσο και στελέχη της Φιλοζωικής αλλά και των αρμοδίων υπηρεσιών.

Σημειώνεται πως σήμερα το πρωί η πρόεδρος της Φιλοζωικής κυρία Γιούλα Διμέλη κατέθεσε αναφορά στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Ρόδου, μαζί με φωτογραφίες νεκρών ελαφιών που έχουν αναρτηθεί στο διαδίκτυο από εθελοντές.

Όπως αναφέρεται μεταξύ άλλων στην αναφορά της Φιλοζωικής, οι φωτογραφίες «απεικονίζουν πολλά νεκρά ελάφια σε χώρο ο οποίος υποτίθεται ότι φροντίζεται». Επίσης τονίζεται ότι «η εξόντωση των ζώων λόγω ασιτίας και έλλειψης νερού είναι προφανής» και ζητείται να γίνουν οι νόμιμες ενέργειες για το θέμα.


Πηγή: rodiaki.gr

Ειδήσεις σήμερα:

ΑΠΘ - “Πυρηνικό ριφιφί”: Εισαγγελική έρευνα μετά από δημοσίευμα

Ντένβερ: Αστυνομικοί πυροβολούν ένοπλο άνδρα 36 φορές σε 5 δευτερόλεπτα (βίντεο)

Κύκλωμα πορνείας ανηλίκων: Πώς ξετιλύχθηκε το “κουβάρι”


VIDEO