Έβρος

05 Νοεμβρίου 2022 10:23 Τελευταία ενημέρωση : 05 Νοεμβρίου 2022 17:00

Σουφλί: Δύο νεκροί από φωτιά σε σπίτι

Διάβασέ μου το...

Σε τραγωδία κατέληξε η φωτιά που ξέσπασε σε μονοκατοικία, στο Σουφλί.

Σουφλί: Δύο νεκροί από φωτιά σε σπίτι
-

(εικόνα αρχείου)

Δύο ηλικιωμένοι, ένας άνδρας και μια γυναίκα, έχασαν τη ζωή τους, όταν εκδηλώθηκε φωτιά στο σπίτι τους, στο Σουφλί γύρω στις 6 το πρωί του Σαββάτου.

Η πυρκαγιά εκδηλώθηκε σε μονοκατοικία επί της οδού Παλαιοστρατά, στον δήμο Σουφλίου. Οι σοροί των δύο άτυχων ηλικιωμένων ανασύρθηκαν κατά τη διάρκεια κατάσβεσης της φωτιάς, ανακοίνωσε η Πυροσβεστική μέσω των social media.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία Σουφλίου κινητοποιήθηκε άμεσα για τις προσπάθειες κατάσβεσης της φωτιάς, αλλά αυτή επεκτάθηκε πολύ γρήγορα και κατέστρεψε τα πάντα, με τον άνδρα και την σύζυγο του να είναι νεκροί.

Οι πρώτες εκτιμήσεις αναφέρουν ότι οι ηλικιωμένοι αρχικά έπαθαν ασφυξία από τους καπνούς και δεν μπόρεσαν να αντιδράσουν και στη συνέχεια η φωτιά τους έκαψε.

Πρόκειται για έναν άνδρα 86 ετών και μία γυναίκα 84 ετών, που εντοπίστηκαν κοντά στην είσοδο της κατοικίας τους, ενδεχομένως στην προσπάθειά τους να βγούν όταν αντιλήφθηκαν τη φωτιά. 

Λόγω της φωτιάς κατέρρευσε η στέγη του σπιτιού, με συνέπεια οι δύο ηλικιωμένοι να εγκλωβιστούν μέσα στη μονοκατοικία, σύμφωνα με πληροφορίες της ΕΡΤ.

Έντεκα πυροσβέστες με τρία οχήματα επιχείρησαν για την κατάσβεση της πυρκαγιάς.

Ειδήσεις σήμερα:

“Καλάθι του νοικοκυριού” - Παπαθανάσης: Έρχονται αλλαγές στην σήμανση και “ειδικό καλάθι”

 Τροχαίο – Κατεχάκη: Νεκρός ο οδηγός του αυτοκινήτου που “καρφώθηκε” σε στάση λεωφορείου

ΑΠΘ: Διαστημικό πείραμα με... έλλειψη βαρύτητας πάνω από τον Ατλαντικό (βίντεο)

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO