Ηλεία

30 Ιανουαρίου 2021 12:36

Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ηλικιωμένος (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Τραγική κατάληξη ειχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό του άνδρα.

Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος ηλικιωμένος (εικόνες)
-

Τραγικό επίλογο είχαν οι έρευνες για τον εντοπισμό ενός ηλικιωμένου που αγνοείτο από τις πρώτες πρωινές ώρες της Παρασκευής, μιας και το άψυχο σώμα του εντοπίστηκε σε χαράδρα βάθους 70 μέτρων στην περιοχή της Κορυφής.

Τεράστια ήταν η επιχείρηση ανάσυρσης που στήθηκε από ομάδα της έκτης ΕΜΑΚ, στελέχη της οποίας κατάφεραν μετά απο αρκετή ώρα, καταφέρνοντας μετά από αρκετή ώρα, όπως αναφέρει το patrinews.com, να ανασύρουν την σορό του 78χρονου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο 78χρονος κατάφερε χθες τα ξημερώματα να απομακρυνθεί από το σπίτι του δίχως να γίνει αντιληπτός από άλλα μέλη της οικογένειάς του.

Όταν έγινε αντιληπτή η απουσία του άνδρα, οι συγγενείς ειδοποίησαν άμεσα τις αρχές και ξεκίνησαν και οι ίδιοι το ψάξιμο σε διάφορα σημεία της κοινότητας.

Αστυνομία και Πυροσβεστική “χτένισαν” την περιοχή, ενώ έγινε χρήση και drone του οποίου η συμβολή όπως αποδείχθηκε ήταν άκρως σημαντική, αφού ήταν και αυτό που κατάφερε να εντοπίσει το φακό που είχε μαζί του ο 78χρονος κοντά στο γκρεμό, στοιχείο που περιόρισε ουσιαστικά την περιοχή των ερευνών

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO