Ηλεία

10 Φεβρουαρίου 2020 20:31

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Η δραματική περιγραφή της 53χρονης για τον ληστή-βιαστή (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Σοκάρουν οι ανατριχιαστικές λεπτομέρειες του εγκλήματος. Συνελήφθη ο δράστης, τον οποίο αναγνώρισαν μάνα και κόρη.

Αποκλειστικό ΑΝΤ1: Η δραματική περιγραφή της 53χρονης για τον ληστή-βιαστή (βίντεο)
-

Αιφνιδίασε μάνα και κόρη στη Μανωλάδα ο δράστης, εξάντλησε κάθε όριο βιαιότητας. Παρά τα κινητικά τους προβλήματα τις ξυλοκόπησε, απείλησε πως θα τις ανατινάξει με εκρηκτικό μηχανισμό, τις λήστεψε, βίασε την 53χρονη πριν εξαφανιστεί.

Ο 36χρονος παραβίασε την πόρτα κι έθεσε σε εφαρμογή αμέσως το αρρωστημένο του σχέδιο. Ακινητοποίησε την ηλικιωμένη σε ένα δωμάτιο, ζήτησε από την κόρη της όσα χρήματα είχαν, διαφορετικά θα πυροδοτούσε την “αυτοσχέδια βόμβα” με την οποία υποτίθεται πως είχε ζώσει τη μητέρα της.

Τα 40 ευρώ που βρήκε δεν του έφτασαν… Μαζί με την 53χρονη, πήγαν σε δύο γείτονες, αναγκάζοντάς την να δανειστεί για να μην πραγματοποιήσει την απειλή του.

Έτσι κι έγινε… Πήραν άλλα 100 ευρώ και επέστρεψαν στο σπίτι, όπου εκεί κακοποίησε σεξουαλικά την 53χρονη. Μετά τον βιασμό, ο δράστης τράπηκε σε φυγή.

Οι δύο γυναίκες κάλεσαν σε βοήθεια και ξεκίνησαν οι έρευνες. Ο 36χρονος από την Αλβανία εντοπίστηκε στα ΚΤΕΛ, πριν απομακρυνθεί από την περιοχή.

Η είδηση σήκωσε στο πόδι τους κατοίκους της Μανωλάδας, που καταγγέλλουν καθημερινά περιστατικά παραβατικότητας με δράστες αλλοδαπούς που ζουν στο χωριό.

Περίπου 700 οι μόνιμοι κάτοικοι, οι ξένοι που ζουν στην περιοχή “αγγίζουν” τις 7.000 λένε οι ντόπιοι, που ζητούν να μείνουν μόνο όσοι οικονομικοί μετανάστες απασχολούνται στα χωράφια. Ζητούν επίσης αυξημένες περιπολίες, ώστε να νιώθουν ασφάλεια ιδίως τη νύχτα.

VIDEO