Ηλεία

02 Φεβρουαρίου 2020 16:37

Σκύλος… ντετέκτιβ ανακάλυψε παράνομο “φορτίο”

Διάβασέ μου το...

Με μία αναπάντεχη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος οδηγός νταλίκας, όταν με τη “βοήθεια” του σκύλου του ανακάλυψε τι έκρυβε η καρότσα του φορτηγού.

Σκύλος… ντετέκτιβ ανακάλυψε παράνομο “φορτίο”
-

Με μία αναπάντεχη έκπληξη ήρθε αντιμέτωπος ένας Ρουμάνος οδηγός νταλίκας, όταν με τη “βοήθεια” του σκύλου του ανακάλυψε τρεις παράνομους μετανάστες κρυμμένους στην καρότσα του φορτηγού. Ο άνδρας κατευθυνόταν προς το κέντρο του Πύργου, προκειμένου να αδειάσει το εμπόρευμά πέλλετ σε τοπική επιχείρηση.

Ειδικότερα, οι τρεις μετανάστες, δυο ενήλικοι και ένας ανήλικος, έγιναν αντιληπτοί από τον οδηγό και τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης κατά την άφιξη του φορτηγού στον Πύργο. Είχαν κρυφτεί ανάμεσα στο φορτίο με πέλλετ, και κρύβονταν ώστε να μη γίνουν αντιληπτοί, χωρίς όμως αποτέλεσμα.

Η νταλίκα είχε ξεκινήσει την πορεία της από το λιμάνι της Πάτρας, με τους τρεις μετανάστες, πιθανότατα, να εισήλθαν παράνομα στο όχημα κατά τη διάρκεια στάσης της νταλίκας, για ανεφοδιασμό, στην περιοχή της Νέας Μανωλάδας. Οι μετανάστες, όμως, φαίνεται να «έπεσαν» και αυτοί θύματα έκπληξης, καθώς πίστευαν πως το φορτηγό θα είχε προορισμό τη γειτονική Ιταλία..

Χαρακτηριστικό είναι το γεγονός πως τους μετανάστες «ξετρύπωσε» ο σκύλος του ιδιοκτήτη, ο οποίος κατάφερε να τους μυριστεί τη στιγμή που ήταν κρυμμένοι ανάμεσα στο εμπόρευμα και, τότε, άρχισε να γαυγίζει έντονα.

Ο οδηγός ήταν αυτός που ειδοποίησε την Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας, ενημερώνοντας για το συμβάν. Η ανταπόκριση των Αρχών ήταν άμεση και οι μετανάστες συνελήφθησαν. Στην Αστυνομική Διεύθυνση Ηλείας οδηγήθηκε και ο οδηγός της νταλίκας, προκειμένου να καταθέσει όσα γνωρίζει για την παρουσία των τριών αλλοδαπών ανάμεσα στο εμπόρευμα.

Οι τρεις άνδρες φιλοξενήθηκαν κατά τη διάρκεια της νύχτας στην Αστυνομική Διεύθυνση, όπου έγιναν όλες οι απαραίτητες ενέργειες προκειμένου να γίνει γνωστή η προέλευσή τους.

Πηγή: Thebest

VIDEO