Χανιά

08 Ιανουαρίου 2020 11:07

“Ηφαιστίων”: θυελλώδεις άνεμοι “ξήλωσαν” την οροφή σπιτιού (εικόνες)

Διάβασέ μου το...

Οι πολύ ισχυροί άνεμοι που πνέουν στην περιοχή λίγο έλειψε να... “σηκώσουν” το σπίτι στον αέρα.

“Ηφαιστίων”: θυελλώδεις άνεμοι “ξήλωσαν” την οροφή σπιτιού (εικόνες)
-

Οι θυελλώδεις άνεμοι που σαρώνουν εδώ και μερικά 24ωρα τα Χανιά, σήκωσαν κυριολεκτικά στον αέρα μια γκαρσονιέρα στη Χαλέπα, προκαλώντας στο σπίτι σοβαρές ζημιές.

Το περιστατικό συνέβη το βράδυ της Δευτέρας, στην περιοχή του Κουμπελή, όπου από τον δυνατό αέρα που έπνεε στην περιοχή, απέναντι από τα Σφαγεία, ξεκόλλησε η στέγη αλλά και τα σιδερένια στηρίγματα, μαζί με το μισό τοίχο από τις δύο πλευρές της γκαρσονιέρας.

Σαν να μην έφτανε όμως αυτό η σκεπή έπεσε πάνω σε αυτοκίνητα, στα οποία προκλήθηκαν μικρές υλικές ζημιές.

Έχοντας ξεπεράσει το αρχικό σοκ η ιδιοκτήτρια του σπιτιού δήλωσε στο zarpanews.gr ότι εδώ δεν μπορούσε ποτέ να φανταστεί ότι θα συνέβαινε κάτι τέτοιο στο σπίτι.

“Ακούγαμε τον αέρα, αλλά δεν μπορούσαμε να διανοηθούμε ότι θα συμβεί κάτι τέτοιο… Το σπίτι βρίσκεται εκεί 25 χρόνια και μέχρι σήμερα δεν είχε πάθει το παραμικρό. Μου φαίνεται απίστευτο ότι όλη αυτή τη ζημιά την έκανε ο αέρας. Βέβαια, όπως μας είπαν κι από την Πυροσβεστική, άνεμο τόσο δυνατό σαν τον χθεσινό, δεν τον είχαν ξαναδεί στα Χανιά. Εκτιμούν ότι η ταχύτητά του ήταν περίπου 180-200 χλμ και προκάλεσε πολλές καταστροφές…” τόνισε η ιδιοκτήτρια του σπιτιού, που εκτιμά ότι το κόστος των ζημιών που υπέστη, φτάνουν τις 20.000 ευρώ.

Καταστροφή - Σπίτι - Χανιά

Καταστροφή - Σπίτι - Χανιά

Καταστροφή - Σπίτι - Χανιά

Καταστροφή - Σπίτι - Χανιά

Πηγή: zarpanews.gr 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO