Θεσσαλονίκη

28 Νοεμβρίου 2019 06:55 Τελευταία ενημέρωση : 28 Νοεμβρίου 2019 20:52

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού

Text to Speech

Τρόμος για ζευγάρι ηλικιωμένων και το εγγονάκι τους.

Κουκουλοφόροι εισέβαλαν σε σπίτι ηλικιωμένου ζευγαριού

Τον τρόμο έζησε ένα ζευγάρι ηλικιωμένων στις 7 το απόγευμα της Τετάρτης βρισκόταν στο σπίτι του, στο Ωραιόκαστρο Θεσσαλονίκης, μαζί με τον 8χρονο εγγονό του.

Ξαφνικά πέντε ένοπλοι κουκουλοφόροι μπήκαν μέσα, ακινητοποίησαν το ζευγάρι και το παιδί και αφού τους είπαν ότι δεν θα τους πειράξουν, τους ζήτησαν να τους πουν πού θα βρουν τα χρήματα.

Μιλώντας στην εκπομπή "Καλημέρα Ελλάδα", ο 85χρονος είπε πως αιφνιδιάστηκαν με την εισβολή των κουκουλοφόρων στο σπίτι τους, ενώ έκανε λόγο για "καλό παιδί" που δεν τους πείραξε καθόλου.

Περιγράφοντας το περιστατικό η νύφη των ηλικιωμένων, είπε ότι, «έσπασαν την πόρτα από τον κάτω όροφο και μπήκαν μέσα 5 άτομα κρατώντας όπλα στα χέρια. Έπιασαν την πεθερά μου από πίσω, την ακινητοποιήσαν και ζήτησαν λεφτά. Ήταν μαζί και ο οκτάχρονος ανιψιός μου. Όμως δεν πείραξαν κανέναν, τους έβαλαν με ηρεμία να κάτσουν στον καναπέ και μπήκαν στα δωμάτια και άρχισαν να ψάχνουν».

Οι κουκουλοφόροι αφού έψαξαν καλά το σπίτι έφυγαν με 300 ευρώ και κάτι κοσμήματα. «Πήραν κάτι κοσμήματα παλιά της μητέρας μου συναισθηματικής αξίας και περίπου 300 ευρώ που υπήρχαν στο σπίτι. Τίποτα άλλο».

Οι δράστες διέφυγαν από το σημείο με αυτοκίνητο και η Αστυνομία διενεργεί έρευνες για τον εντοπισμό τους.

Πηγή: politesoraiokastrou.gr

 

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ

VIDEO