Χανιά

18 Αυγούστου 2019 19:16

Χανιά: Σφαίρα από το πανηγύρι “καρφώθηκε” σε αυτοκίνητο (εικόνα)

Διάβασέ μου το...

Η φωτογραφία που αποδεικνύει με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο πόσο επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Χανιά: Σφαίρα από το πανηγύρι “καρφώθηκε” σε αυτοκίνητο (εικόνα)
-

 

Πανηγύρι με... σφαίρες έκαναν σε χωριό στα Σφακιά της Κρήτης, με αποτέλεσμα να ξεκινήσουν έρευνες από την Αστυνομία για την ταυτοποίηση των ατόμων που πυροβολούσαν άσκοπα στον αέρα.

Πρόκειται για βίντεο του zarpanews.gr από την ημέρα του Δεκαπενταύγουστου, όπου οι θαμώνες του πανηγυριού του… έδωσαν και κατάλαβε, με εκατοντάδες σφαίρες να φεύγουν προς τον ουρανό, χωρίς να λογαριάζουν πού θα προσγειωθούν…

Μάλιστα η εικόνα του παιδιού στην πρώτη σκηνή που τρομοκρατημένο κυκλοφορεί ανάμεσα στα τραπέζια και θυμίζει εικόνα άμαχου σε… εμπόλεμη ζώνη προκαλεί σοκ.

Χαρακτηριστική είναι και η φωτογραφία που είδε το φως της δημοσιότητας και δείχνει που κατέληξε μία μπαλωθιά, αποδεικνύοντας με τον πιο ανατριχιαστικό τρόπο πόσο επικίνδυνοι είναι οι άσκοποι πυροβολισμοί.

Η σφαίρα έχει "καρφωθεί" και μάλιστα τελείως κάθετα στην οροφή αυτοκινήτου, σύμφωνα με δημοσίευμα του flashnews.gr

Η ιστοσελίδα δημοσιεύει φωτογραφία της σφαίρας ενώ παράλληλα ασκεί δριμεία κριτική σε όσους συνεχίζουν να τηρούν το «έθιμο» των μπαλωθιών.

Αυτοκίνητο - σφαίρα - Χανιά

VIDEO