Οικονομία

26 Οκτωβρίου 2024 14:53

Καθολική Εκκλησία - Σύρος: Ανησυχία στους κατοίκους του νησιού (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στο σκάνδαλο, δήλωσαν οτι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ακούγοντας ότι το όνομά τους φέρεται να εμπλεκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση.

-

Η είδηση ότι στην υπόθεση υπεξαίρεσης χρημάτων από την Καθολική Εκκλησία, εμπλέκονται και άτομα από την καθολική εκκλησία της Σύρου έχει προκαλέσει μεγάλη ανησυχία στους κατοίκους του νησιού.

Οι κάτοικοι δήλωσαν ότι "έπεσαν από τα σύννεφα" όταν πληροφορήθηκαν την είδηση, ρωτούν τους καθολικούς ιερεις για λεπτομέρειες και ζητούν να διερευνηθεί σε βάθος η υπόθεση 

Πρόσωπα τα οποία εμπλέκονται στο σκάνδαλο, δήλωσαν οτι βρίσκονται σε κατάσταση σοκ ακούγοντας ότι το όνομά τους φέρεται να εμπλεκεται στην συγκεκριμένη υπόθεση, και ταυτόχρονα ότι δεν έχουν καμία επισημη ενημέρωση για τα όσα αναφέρονται στο πόρισμα αλλά ούτε έχουν κληθεί για να δώσουν κατάθεση. 

Ένας άλλος εμπλεκόμενος δήλωσε πως έπεσε θύμα εκβιασμού.

Πάντως το πόρισμα της Ανεξαρτης Αρχης για το ξέπλυμα μαύρου χρήματος έχει μεταβιβασει στην εισαγγελία Συρου το πόρισμα για να αναλάβει την προανάκριση.

Ο εισαγγελέας θα μελετήσει και θα αξιολογήσει το πόρισμα και αναμένεται να καλέσει για κατάθεση όλα τα εμπλεκόμενα πρόσωπα ενώ στη συνέχεια με βάση τα στοιχεία που θα συλλέξει θα αποφασίσει για την περαιτέρω νομική μεταχείριση της υπόθεσης

Ειδήσεις σήμερα:

Εκλογές ΗΠΑ: “Μετωπική” σύγκρουση Τραμπ-Χάρις στο Τέξας

Νεκρά βρέφη - Συνήγορος 24χρονης: Δεν είναι εύκολη η επικοινωνία με την Ειρήνη

Ελληνικά Ομόλογα: “Ασφαλές καταφύγιο” για τους επενδυτές

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ