Οικονομία

18 Ιουνίου 2024 11:46

“Άλλος Άνθρωπος” – Πολυχρονόπουλος: Δεν υπάρχει εισροή χρημάτων, αλλά μαγειρεύουμε ακόμα (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Ο ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος» μίλησε στον ΑΝΤ1 από τη ΓΑΔΑ, όπου προσήλθε με τη μητέρα του.

“Άλλος Άνθρωπος” – Πολυχρονόπουλος: Δεν υπάρχει εισροή χρημάτων, αλλά μαγειρεύουμε ακόμα (βίντεο)
-

Στη ΓΑΔΑ εμφανίστηκε σήμερα ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος, ιδρυτής της Κοινωνικής Κουζίνας «Ο Άλλος Άνθρωπος», για να πάρει τα στοιχεία από το Οικονομικό Έγκλημα και να κληθεί στη συνέχεια για εξηγήσεις, όπως εξήγησε ο δικηγόρος του, διευκρινίζοντας πως, ο εντολέας του «δεν καλείται σήμερα ως κατηγορούμενος, αλλά για παροχή εξηγήσεων».

Μιλώντας στον ΑΝΤ1 και την εκπομπή «Το Πρωινό» ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εξήγησε πως η Κοινωνική Κουζίνα λειτουργεί κανονικά και προσφέρει γεύματα σε όσους έχουν ανάγκη, ενώ απάντησε σε σχετική ερώτηση πως, «δεν μας έκαναν έξωση, τέλος Ιούλη λήγει το συμβόλαιο και έχουμε βρει άλλο χώρο».

Ερωτηθείς για το αν υπάρχει εισροή χρημάτων μετά από την υπόθεση στην οποία εμπλέκεται, απάντησε πως «φυσικά και δεν υπάρχει εισροή χρημάτων, όχι μόνο γιατί έγινε αυτό, αλλά επειδή δεν υπάρχουν λογαριασμοί να βάλουν τα χρήματα».

Εξήγησε ωστόσο πως, «έχουμε καταφέρει να πληρώσουμε τα νοίκια και το νερό, όμως δεν καταφέραμε να πληρώσουμε το ρεύμα».

Ο Κωνσταντίνος Πολυχρονόπουλος εμφανίστηκε στη ΓΑΔΑ μαζί με την μητέρα του, την οποία όπως είπε «κάλεσαν, γιατί είναι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης….».

Εκείνη με τη σειρά της είπε πως, τον ξέρει, «αφού εκείνη τον έχει γεννήσει» και περιέγραψε πως από μικρός έδινε ό,τι είχε.

«Δεν είχα τίποτα στο όνομά μου, του είχα δώσει την κάρτα μου για να του βάζουν οι άνθρωποι τα λεφτά και μου πλήρωνε και τους λογαριασμούς», είπε η μητέρα του Κωνσταντίνου Πολυχρονόπουλου.

Ενώ ο δικηγόρος του κατέληξε διερωτώμενος: «αν είναι από την αρχή οικονομικό αδίκημα ή οικονομική παράβαση, ποιος θα αποκαταστήσει αυτόν τον άνθρωπο;».

Ειδήσεις σήμερα:

Καιρός - “Hot Dry Windy”: Αυξημένος κίνδυνος για φωτιές

Άρειος Πάγος - Λύτρας: Προτεραιότητα η ανάκριση και η δίκη για τον ξυλοδαρμό

Κυψέλη: Επίδοξος κλέφτης μηχανής μαχαίρωσε ανήλικους