Οικονομία

02 Ιουνίου 2023 10:05

Εκλογές: Μαρινάκης - Σβίγκου για τους φόρους, την ακρίβεια και τα προγράμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)

Διάβασέ μου το...

Διαξιφισμοί στον “αέρα” του ΑΝΤ1 ανάμεσα στους Γραμματείς των δύο κομμάτων για την αύξηση φόρων και την κοστολόγηση των προγραμμάτων τους.

Εκλογές: Μαρινάκης - Σβίγκου για τους φόρους, την ακρίβεια και τα προγράμματα ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ (βίντεο)
-

Τα κομματικά επιτελεία «ανεβάζουν στροφές» ενόψει της 25ης Ιουνίου, ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν τις περιοδείες, τις επαφές και τις ομιλίες ανά την Ελλάδα, με στόχο να πείσουν τους ψηφοφόρους για την ανάγκη να μεταβούν ξανά στις κάλπες, καθώς υπάρχει ο φόβος για «χαλαρή ψήφο» και διεύρυνση της αποχής σε σχέση με τις κάλπες του Μαΐου.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν ριχτεί στην μάχη για την αύξηση των ποσοστών των κομμάτων τους, μέσω συγκεντρώσεων, συναντήσεων, αλλά και τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης έχει βρεθεί και πάλι τα τελευταία 24ώρα μια σειρά από καταγγελίες για fake news και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών κομμάτων σχετικά με τα οικονομικά τους προγράμματα, την κοστολόγηση τους, αλλά και οι προβλέψεις σε αυτά αναφορικά με τις αυξήσεις φόρων για επιχειρήσεις και φυσικά πρόσωπα.

Ενδιαφέρουσα επ΄ αυτών ήταν η πολιτική κόντρα που είχαν την Πέμπτη στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1 ο Παύλος Μαρινάκης, Γραμματέας της Πολιτικής Επιτροπής Νέας Δημοκρατίας και η Ράνια Σβίγκου, Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του ΣΥΡΙΖΑ

Παρακολουθήστε το σχετικό απόσπασμα από την εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1:

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση καιρού την Παρασκευή

Κακοποίηση ζώων - Βόλος: Επικήρυξαν τον άνδρα που σκότωσε αδέσποτο σκύλο με 20 σκάγια

Κατεχάκη: φονική παράσυρση αστυνομικού που είχε επιληφθεί σε τροχαίο

ΣΧΕΤΙΚΑ ΘΕΜΑΤΑ