Οικονομία

02 Ιουνίου 2023 11:26

Ant1news - Η γνώμη σου μετράει: Η κοστολόγηση στα προγράμματα των κομμάτων

Διάβασέ μου το...

Η άποψη σας μετράει και έχει δύναμη. Δείτε το ερώτημα και επιλέξτε την απάντηση που σας εκφράζει.

Ant1news - Η γνώμη σου μετράει: Η κοστολόγηση στα προγράμματα των κομμάτων
-

Τα τα κομματικά επιτελεία «ανεβάζουν στροφές», ενώ οι πολιτικοί αρχηγοί συνεχίζουν τις περιοδείες, τις επαφές και τις ομιλίες ανά την Ελλάδα, όλοι τους με στόχο να πείσουν τους ψηφοφόρους για την ανάγκη να μεταβούν ξανά στις κάλπες στις 25 Ιουνίου, καθώς υπάρχει ο φόβος για «χαλαρή ψήφο» και διεύρυνση της αποχής σε σχέση με τις κάλπες του Μαΐου.

Παράλληλα, οι υποψήφιοι βουλευτές έχουν ριχτεί στην μάχη για την αύξηση των ποσοστών των κομμάτων τους, μέσω συγκεντρώσεων, συναντήσεων, αλλά και τηλεοπτικών εμφανίσεων.

Στο επίκεντρο της πολιτικής διαμάχης έχει βρεθεί και πάλι τα τελευταία 24ώρα μια σειρά από καταγγελίες για fake news και αντιφατικές δηλώσεις στελεχών κομμάτων σχετικά με τα οικονομικά τους προγράμματα.

Ο ΑΝΤ1 και το Ant1news δίνουν ακόμη ένα βήμα στους πολίτες, για να εκφράσουν την γνώμη τους και να “ακουστούν”, σε καίριας σημασίας ζητήματα που απασχολούν την κοινωνία και την αγορά και βρίσκονται στο επίκεντρο του κοινωνικού διαλόγου και της πολιτικής αντιπαράθεσης.

Σήμερα, σας καλούμε να πάρετε θέση και να δώσετε την δική σας απάντηση σχετικά με το κατά πόσο θεωρείται ωφέλιμο να υπάρχει κοστολόγηση των προεκλογικών προγραμμάτων των κομμάτων από μία επίσημη Αρχή.

Τα ερωτήματα, όπως και τα αποτελέσματα των ψηφοφοριών, παρουσιάζονται και στο δελτίο ειδήσεων του ANT1. 

Για να πάρετε μέρος στο ψηφοφορία ή/και για να δείτε την εξέλιξη της ψηφοφορίας: ΠΑΤΗΣΤΕ ΕΔΩ

Ειδήσεις σήμερα:

Έκτακτο δελτίο ΕΜΥ για επιδείνωση καιρού την Παρασκευή

Κατεχάκη: φονική παράσυρση αστυνομικού που είχε επιληφθεί σε τροχαίο

Θεσσαλονίκη: Τραυματισμός εργαζόμενης από πτώση απορριματοφόρου σε λακούβα (βίντεο)